Понка "Вітаю, я також прошу своїх батьків, щоб взяли шлюб, але вони, радянської закалки, вперлись і все.Кажуть, що будуть з них всі знайомі сміятись."
Справа в тому, що я цього добивалась теж декілька років. І мої батьки радянської закалки, але спільними зусиллями з чоловіком, з батюшкою ми цього досягли. Понка, Ви поясність батькам, що вони живуть "в гріху" і перед державою вони заключили шлюб, а перед Богом - ні! І якщо Ви одружені, то також через батьків, живете "в гріху"... А щоб знайомі " не сміялись", то Ви організуйте вінчання в сусідньому місті чи селі, так як це зробили ми, де їх ніхто не знає
Лорі, у мене також є такі формочки - купляла і для забав з дитиною, і для кухні.
eleneska, Маєш гарного помічника !!! Тортики супер ! Мій старший також любить з тортиками і кремами помагати. А самостійно готують пасту з соусом і сиром - це їхня улюблена вечеря.
А я нині мала сюприза з подаруночком. Мене розшукала Natalyi. Правда неочікувана здибанка була, голова не чесана, варги не мальовані, теплі калготи, але вона молодчинка. Мені сподобалась. Буду мати час то спробую описати її ;)
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Ага , певно...То ніц неправда ! Льоки накручені, губки намальовані, вся така файненька- супер ! Я в захваті від нашої Ластівочки ! Чудова жінка ! Ше можу багато писати ... Я дуже рада, що сьогодні зустрілася з Ластівкою (думаю, не в останнє) !
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
уяви собі...сама в шоці...і то у день валєнтіна думаю чо то ніяка франца мені паперового серця не принесла?любов кудись ушла, один секас лишився Ми з Наталочкою собі дещо задумали, але то ще не час здавати інфу. Чекаємо весни, квіток і всього решта. Зеника з Едіком (чи як того останнього звати, що без мене ви ся знакомили?) ми вам знайдемо
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Ластівонько Ви молодці, а ми зараз з хати не виходимо , щоб і хотіла Вас побачити.але най но весна прийде, в нашому "великому" файному місті ще здибимся.