В мене прікол із заходом на сайт.Тільки через ссилку з іншого сайту можу зайти! Менше з тим сьогодні була в Городку купила пудинг кокосовий,вишневий ,персиковий не знала,що такі є))))) і різні барвники коричневий,червоний,синій ......)))))))))))))))))) чоловік сміється,каже,що я як мала дитина!!!!))
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
utya,я також маю такий набір.Правда,ним не дуже зручно користуватися,але якщо немає ніякого,то все ж краще,ніж нічого.Доречі в нас такий набір коштує-2,80грн. Вітаю усіх з покупками та подарунками.
Я тут на днях дещо придбала для кухонних вправ))) Але певно найбільше задоволена журналами ТортДеко. Це лиш два номери в Росії вийшли, якраз про оформлення тортів. Стільки цікавого!!!! А тортики які - аж очі на лоба лізуть від краси. І майстер-класи є. Словом, можете на сайті глянути: www.tortdeko.ru
А мені дитина подарувала ціле відро білих нарцизів:)Ото бабка втішилась, що всю покупку одним махом збула(правда подарували без відра)
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого