на сходинах такі чоботи брати забороняється)))тільки на малих обцасах, бо в іншому випадку - чоботи під паху і за нами бігом;)))))
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
допіру купувати? та то тре мати на всякий пожарний, а вдруг завтра буде термінова мобілізація відчайдушних домогосподарок і шо? відмазка, бо чобіт нормальних нема?
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Дівчата! А я хочу, щоб Ви зі мною разом пораділи - мої батьки, проживши разом 38 років , сьогодні повінчались ! Я з цього приводу дуже рада! Мої донечки були "Дружками" і тримали ікони...Я, напевно, більше переживала, ніж "Молода" ... Фото є, але не можу виставити, бо мама дуже соромиться..
дуже гарна новина, свого роду родинне свято...люди пройшли разом через життєві випробування і таки зробили свідомий вибір. Нехай Бог дарує твоїм батькам і всій вашій родині ще багато щасливих і довгих років життя.
а я хочу похвалитись: я з Ланочкою протринділа так довго по телефону, що капець....от сиджу і досі у голові прокручую розмову і чую її сміх і жарти...
гордитись треба!!Це дуже важливий крок у житті кожної людини!!
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
і я можу похвалитись: я тоже з Ланочкою говорила по телефоні!!!! який в неї приємний голос, аж мило слухати.... P.S хочу сказати що цікавіше читати дописи людини, яку чув наяву, так ніби чуєш її голос...
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!