Відомий і самий простий засіб від укусів комарів та мошки-це звичайний столовий оцет або нашатирний спирт.Протерти ваткою,намоченою у одному з розчинів .Знімає алергічні прояви дуже швидко.Але не знаю, чи можна дітям,хоча оцет використовують і для зняття високої температури у маленьких дітей. Ще знайшла в своєму архіві)))-перша допомога від укусів комах розчин харчової соди-пів чайної ложки на склянку води своя урина,а ще краще дитяча сік цибулі сік часнику сік лимона свіжий сік подорожника-в польових умовах,коли немає нічого Нещодавно ,ми відпочивали на природі і мене покусала мошка,місця укусів стали червоними і гарячими,набряк був твердим в діаметрі до 5 см. і чесалося до болю. Під вечір піднялася температура до 38.Допоміг оцет і нашатирний спирт,прикладала серветки,чередуючи розчини.За годину стало краще,а на ранок від укусів не лишилося і сліду. Може комусь пригодяться ці поради PSДля дитини оцет можна розвести водичкою або замісити пасту на крохмалі.
tay якщо маєте знайомих в Італії,попросіть щоб вам привезли спрей Оff,укуси гояться 30хв.і ним можна користуватися перед виходом на вулицю,дитина навіть невстигає розчухати укус-так швидко зникає. Правда він трохи дорожчий,тому використовую його для діток. Сама користуюся кремом Off нашого виробництва,то до ранку проходить. А до цього також використовували оцет.
--------------------
у вас і у нас все буде гаразд!
Любі мої, щиро вдячна всім за поради. Так як під рукою був "Псило-бальзам", ним і скористалась чуть-чуть і все пройшло. А всі інші поради взяла на замітку, на майбутнє, так що укуси комариків нам уже не страшні Це всім вам!!!!
--------------------
Чудеса трапляються! Треба лише їх запросити траплятися до себе!
Дівчата мені потрібна хоч якась інформація про офтальмолога Крута Ольга Вікторівна м. Стрий. Де саме вона приймає і які відгуки. Потрібно терміново!!
Відгуки про про п.Олю чула тільки дуже позитивні сама декілька раз зверталася, залишилася задоволеною, і як професіоналом і як людиною. Вона веде прийом у Стрийській центральній районній лікарні в дитячому відділенні.
--------------------
Мене звати Наталка, рада знайомству.
Дівчата мені потрібна хоч якась інформація про офтальмолога Крута Ольга Вікторівна м. Стрий. Де саме вона приймає і які відгуки. Потрібно терміново!!
Я працювала у стрийські ЦРЛ 2 роки.Про пані Олю чула тільки позитивіні відгуки.Раз з малим була в неї на консультації.Надзвичано приємна людина!!!Великі черги до неї постійно.Але я думаю ще залежно якої складності у вас питання!!!
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
Там тільки попередній запис? Чи можна якось домовитись? І чи є там якась нова апаратура для обстеження?В нас прблеми серйозні.
5 років тому не було нормальної апаратури.Чи зараз щось змінилось не знаю.Але я думаю,якщо у вас дуже серйозно то скерують до Львова!!!
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
Дівчата у кого з дітьми були часті отити?прошу відгукнутись і допомогти!!В нас за місяць від 26 жовтня вже третій отит!!І третій курс антибіотиків!! Те що дитина виснажена то нічого не сказати!!((Перший раз попали в ОХМАДИТ ніби не поганого лікаря,2 тижні пролежали.Вушка проколювали був гній і висока температура не спадала тиждень.Через 10 днів після виписки з лікарні знову отит,7 днів пролікувались було краще.З понеділка перестали пити антибіотики і от вчора знову 38.Сьогодні пішла до лікаря,але вже іншого на Симоненка є така Олена Сергіївна.розкритикувала попереднє лікування.і сказала що знову отит!!!!І я не знаю чого більше боятись третього курсу антибіотиків і чи все не повториться знову за кілька днів!!!Не знаю що робити.В малого гемоглобін вже 92.(((((((((((((((((((
--------------------