Ще добре допомагає вітамін В12 у ампулах. Розкрити ампулу, змочивши ватку чи зробити турундочку розчином віт В12 і змащувати язвочки. Теж добре допомагає. Ще є аптечний препарат спрей Гівалекс, теж допомагає при стоматитах
ми правда не від стоматиту лікували ротик, а від молочниці. Та помогло з першого разу. Тільки до ампули В 12 я ще додавала таблетку "ністатіну" і це розводила у 30 г перекип'яченої води
--------------------
Чудеса трапляються! Треба лише їх запросити траплятися до себе!
Дівчатка, порадьте, у малого( 1,4) сьогодні температура 37, 5, думала горло, бо у мене болить. Визвала лікарку, а вона каже, що стоматит, на задні стіночці є одна язва. Приписала антибіотик, а я не дуже хочу його давати. Вона каже, що якщо температура не росте, то можна не давати, але може по всьому роту піти, у нас же зуби лізуть. Як думаєте, давати антибіотик?
Вініліном можна змащувати і розчином соди,в мого малого колись теж був стоматит але я антибіотики не давала
Дівчатка, порадьте, у малого( 1,4) сьогодні температура 37, 5, думала горло, бо у мене болить. Визвала лікарку, а вона каже, що стоматит, на задні стіночці є одна язва. Приписала антибіотик, а я не дуже хочу його давати. Вона каже, що якщо температура не росте, то можна не давати, але може по всьому роту піти, у нас же зуби лізуть. Як думаєте, давати антибіотик?
Вініліном можна змащувати і розчином соди,в мого малого колись теж був стоматит але я антибіотики не давала
Ludka, Я б не давала антибіотик, не бачу потреби. В нас теж був, змащувала обліпиховою олією, стоматолог порадив, давала бактерії, старшій ще гівалексом пшикала.
А у моїх вітрянка: два тижні тому у доці, далі у середнього, а сьогодні вже у старшого температура. Головне, ніяк не можна уберегти від зараження. А лікування--тільки зеленка і вітамін С.
Дівчатка, дуже дякую за поради. Антибіотик не давала, збила температуру, бо піднялась на вечір і дитина спить, а завтра побачимо. А купила синку і Стоматидин. Ще раз дякую за підтримку.
Цитата: oksana_k
А у моїх вітрянка:
Ой, це тяжко, але краще тепер, бо я перехворіла аж на 34 - 36 тижнях вагітності, але правда без температури. Виздоровлюйте!!!
Вiрянка -така хвороба, що якщо 1 дитина хвора, то всi , хто з нею поруч - також її перенесуть, але чим меншi дiти, тим легше. В старшому вiцi дуже важко дiти переносять((( Бажаю якнайскорше поправитись!