Дівчата,в мене таке питання! Моїй дитині 2 роки.Тиждень в нас були соплі капала носик і давала Сироп Тайса.Потім ранком дитина встала млява і під обід температура 38.4.На другий день поїхали в лікарню сказали бронхіт.Вже 4-ий день п"ємо антибіотики.Дитина бігає,бавиться,їсть.Тільки в обід і ввечері знову температура 38-39.Майже не кашляє так 3 рази може на день після того ,як дам сироп.Вже не можу зрозуміти ,що таке(((((((((((може в когось була знайома ситуація((((Буду вдячна на відповідь......
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
uliana_y, в моєї малої теж був бронхіт(там вроді різні види є),вона кашляла не часто,але так страшно,грубо,не знаю як пояснити.Ми давали Амбробене в розчині (маленьким дають по 1 мл 2 р/д) в обід но-шпу (я давала 1 т-але малій 4р.,меншій-не пам"ятаю,ніби по 0,5 т) і на ніч 1т неофіліну.Но-шпа і Неофілін знімають спазм бронхів,їх давала 5 днів.Ще добре крім Амбробене давати Ереспал,вои разом дають хороший ефект.Амбробене давала довше,поки кашляла. А температура-може в неї горло?,в моїх завжди горло дає температуру. Антибіотиків ми не вживали,зараз здорові.
Моєму сину 2 рочки, десь рік назад була схожа ситуація. В маленьких діток чогось часто насморк дає ускладнення на груди. Хоч бронхіт нетяжка хвороба- для маленьких дітей проблематична , бо довго лікується. Якщо тримається температура- то ще хворий , а антибіотики (хоч багато хто проти них) призначають щоб не було ускладнень (запалення легень і т.д). Ми грудки мастили німецьким чимсь на ніч і накривала пеленкою байковою, щоб гріло +ще відхаркуючий сироп, бо то в грудях є мокрота, мусить відходити. Ще кажуть добре картопля тепленька в марлі на груди (я не пробувала). Вдома має бути не жарко, більш прохолодно + часто провітрювати і після виздоровлення уважно 2-3 тижня, бо є загроза повторного бронхіту .Обовязково після хвороби зробити аналіз крові , чи все О.к (там лейкоцити покажуть) , щоб впевнитись в повному виздоровленні.Бажаю вам швидше видужати.
Ми грудки мастили німецьким чимсь на ніч і накривала пеленкою байковою, щоб гріло
А наша лікарка категорично проти цього,бо це може спричинити спазм бронхів і тоді точно може бути ускладнення.А вона в нас хороший лікар,працює в дитячій лікарні,молода ,але вже з досвідом.
Може бути , якщо ще й тепер діти схильні до аллергіі. А я трошки зовсім його(то дитяче було )мазала , 15-20 хв пеленочку забирала,і аж потім спав малий. Йому допомагало трохи, правда тепер такі ліки - не знаєш, де оригінал . Дійсно, тоді краще не ризикувати , а просто гріти грудки тою ж самою картоплею.
Вдома має бути не жарко, більш прохолодно + часто провітрювати
провітрюю)),завжди!!!роблю вологе прибирання)в нас завжди так не жарко бо звикли до такої температури.Я також даю відхаркуючий сироп,ну і після нього малий пару раз кашляне і все.просто вже стільки часу температура тримається((((((
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
То точно, треба здати повні аналізи під час хвороби , не переживай -ще раз викликай лікарку , старайся в поліклініку не ходити, бо організм в дитини ослаблений. Треба часто груди слухати ., чи легше і яка картина. Якщо тримається температура- значить швидше всього , що йде якийсь запальний процес.Звичайно, ми не лікарі , пишу з власного досвіду , старайся не відкладати - бо йдуть вихідні(аналізи , участкова і т.д.) В мене не сильно з лікарями , бо раніше вже 2 рази зі стоматитом ми по швидкій ми до лікарні попадали, нам все ангіну ставили (а там трохи інше лікування), а сама я ніц не бачила.
Дівчатка, порадьте, у малого( 1,4) сьогодні температура 37, 5, думала горло, бо у мене болить. Визвала лікарку, а вона каже, що стоматит, на задні стіночці є одна язва. Приписала антибіотик, а я не дуже хочу його давати. Вона каже, що якщо температура не росте, то можна не давати, але може по всьому роту піти, у нас же зуби лізуть. Як думаєте, давати антибіотик?
Визвала лікарку, а вона каже, що стоматит, на задні стіночці є одна язва. Приписала антибіотик, а я не дуже хочу його давати. Вона каже, що якщо температура не росте, то можна не давати, але може по всьому роту піти, у нас же зуби лізуть. Як думаєте, давати антибіотик?
краще не давати. Нам поміг простий рецепт - змастити по черзі: 1. Пальцем, змоченим у воді і в соді. 2. Синькою. 3. Обліпиховою олією.