Ура!!! До мене сьогодні завітав Миколай з щедрими подаруночками від Лани - Світлани. Так приємно отримувати подарунки Люба моя, Ланочко! Щиро вдячна за гарний подаруночок. Зараз будемо смакувати смачною кавою з цукерочками. Ланочко! Нехай у Вашому домі завжди панує радість та достаток, любов та злагода. А дух Різдва принесе Вам все найкраще, що ви собі бажаєте.
Дівчата! Який піднесений настрій панує в темі! Всі хваляться подарунками, звітують про свою відправку, гадають від кого отримають свої подарунки! Інтрига зберігається, а разом з нею і цікавість до гри. Подарунки у всіх дуже-дуже казкові!
kosacjka, Ірка-Шкірка, я не зовсім зрозуміла з фото - що це за такі гарненькі гарбузики - для чого вони. (думаю, що це і є
Цитата: kosacjka
підставки під горнятка
, так? Іруся де ти знайшла такий чудовий текстиль? якась нова точка відкрилася?
Іриска,Ой, ну, нарешті, дякувати Богу!, а то я надивилася , як за Києвом дороги поперемітало, то аж переживала, що Миколай десь загрузне й не встигне до свята, а вийшло в самий раз! Вітаю усіх з наступаючим святом!!!!
Бажаю Вам щастя, здоров’я і сили, Щоб Ви раді були, здорові ходили. Від Миколи до Миколи, Щоб не кашляли ніколи, Щоб не було сварки в хаті Ані снігу на загаті. Нехай буде хліб і ніж, Як голодний – сядь та й їж, А господині ми бажаєм та доброї долі, Нехай має стільки грошей, як трави у полі. А господареві ми бажаєм та добрую вроду, Нехай п’є собі горілку як холодну воду, А всім разом ми бажаєм довгий вік, А для себе медівник!
Наталочко, щиро дякую Тобі за такого гарного подаруночка, і щирі слова вітання!!!
Галиночко ! Я дуже рада, що мій Миколай дістався тими снігами до Вас і потішив маленькими, але щирими даруночками . Тішуся , що все сподобалося і я змогла внести краплину свята у Вашу оселю ! Бажаю Вашій родині веселих свят ! Здоров'я Вам, радості, благополуччя! Нехай у Вашому житті буде побільше таких позитивних емоцій ! (...я вже хвилювалася за того Миколая , обіцяв що 15 числа буде на місці...а тут нема тай нема ...але таки добрався )
P.S. Всіх вітаю з подаруночками ! Решту форумлянкам бажаю терпіння !
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Дівчатка, кожному отриманому кимось подарунку раділа як своєму (мабуть, у всіх так))). Але і мені сьогодні зустрівся Миколайчик!!!!!!!!! (і я тепер довольна як слон!!!!) це так приємно отримувати подарунок і не знати від кого і що там в середині. Соломієчко, дуже тобі дякую за гарний подаруночокі за гарні слова у листівці!!!! Все це знайде своє місце на моїй кухонці. А це моя маленька Соломійка)))) отриманим подаруночком від великої Соломійки (ось такий збіг) поки тільки грається (дуже любить перекладати щось кудись))) Соломійко бажаю гарних свят тобі і твоїй родині, а всім гарних подаруночків під подушку!!!!!
Галиночка!!! Як добре, що я заглянула сюди з самого ранку, мене переповнюють найкращі емоції!!! Я така рада, що подаруночок сподобався! А Соломійка - маленьке чудо, великий цьом їй)))) Дівчата, вітаю всіх зі святом, бажаю відчути справжню, дитячу радість цього дня, і провести чарівний ранок/день/вечір поряд з близькими та рідними))
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
Також приєднуюся до привітань.Усіх зі святом Миколая!! А от мій миколайчик до моєї форумчанки до свята не добрався,буду сподіватися,що до нового року дістанеться!!!