"Ой, тримайте мене, бо впаду від радості" - це були мої слова.
"Йо-майо" - а це слова донечки, після того як ми розкрили наш подарунок від загадкової форумчанки.
А у подарунку було стільки всього, що емоції аж зашкалювали. Довго для мене було загадкою, хто цей Дрімфудівський Миколайчик - на квитанції пише ім'я і прізвище людини, але що з того, якщо більшість форумчанок знаю тільки під інакшими іменами (ніками). Відгадку я знайшла у чудовій новорічній відкритці, де після дуже-дуже гарного віршика стояв підпис
ІРКА-ШКІРКА.
Іринко, дуже дякую тобі за ту радіість, яку ти принесла у наш дім зі своїм подарунком. Радості не було меж ні у мене, ні у донечки.
А у подарунку було стільки усього. Тримайтесь - починаю перечисляти:
Кухонна дошка, два кухонні рушнички, з чудовими малюночками, пензлики, ухватки і рукавички, а у рукавичках також були сюрпризи: у одній - млинок з корицею, а удругій - кіндер для моєї донечки, блокнотик,
Чудова сумочка у формі горняточка
Набір манітиків і значків, підставки під горнятка, дід мороз для декору і відкритка з чудовим віршиком написаним власною рукою, що є дуже приємним.
Іринко, ще раз дякую за подарунок і бажаю тобі також гарних подарунків, багато позитивних емоцій. Щоб у твоєму домі завжди лунав сміх, а сльози лилися тільки від радості і сміху. Щоб Бог охороняв тебе і твою родину від злого і посилав міцного здоров'я і достатку. Бажаю весело зустріти новий рік. І щедрої коляди.
Ой вибачайте, що так багато писала-просто емоціії зашкалюють і хочеться своєю радістю поділитися з Вами усіма. Бажаю усім такої радості і стільки позитиву, скільки отримала я від цієї посилки.