а мені Наталя вгодила на всі 200% ото мій адресат здивується, і сміху буде!
Та то вже стає традицією!!!!!!! От і я, як чемна дівчина, дочекалася свого Миколайчика!!! І Від кого!!!!!! Від Натальки!!!!!))))) УРРРРААААА!!!! Так була рада отримати від тебе звісточку!!!! А подаруночки - такі чудові, душевні. Стільки в них тепла, доброти, турботи. А як читала лист - то трохи навіть сльозу пустила - так сердечно написаний!!! А ось, що було у посилочці)))
Великий кухоль із зображенням Лева!!! Велику подяку передаю від чоловіка - він просто в захваті!!!! І вже п"є Львівське пиво (спеціально збігав по пивце )
А ще пачка запашної львівської кави!!!
Для моїх Мурзиків - тепленькі носочки))), шоколадні Миколайчики, та силіконова формочка для випічки - Юляшик сказала, що то вона випікатиме собі кексики)))
А ще - пакет сушених смачнючих яблучок та ароматних домашньої сушки грибочків - як вони пахнуть!!!!!
А ще - знаменитий, ручної роботи шарфик (він такий гарненний!!!!!), Наталочко, і ти геть не помилилася - Юльчик попросила його в мене трохи поносити, але відчуваю, що то - назавжди І головне - дві гарненні вишиванки (Наталочко, вмієш ти читати думки!!!)))
Наталочко, дякую тобі дуже за свято, яке ти подарувала нам!!! Уся наша родина передає тобі привіт!!! Бажаю, щоб усі твої негаразди проходили найшвидше, і святковий настрій завжди був з тобою!!! А діточкам - здоров"я і наснаги, щоб тільки радували батьків!!! Зі Святами тебе!!!!
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Pito4ka, ну накінець то, а то я вже почала переживати, чого так довго подаруночок до тебе йде, та все гаразд, маю велику надію що тобі все підійде, а за пиво вибачайте, чесно хотіла встромити, та чоловік спам*ятав, сказав що наша пошта цілим його не доставить, і я забула за відкриточку, чисто з голови вилитіло, тож чекай вже з новорічними привітаннями, а мурзики такі класні і так від літа повиростали, маю надію що за грибочки і сушку не сильно образишся(то була чоловікова ідея, сказав шо то на свята в кожній хаті згодиться) Вітаю тебе з наступаючими святами, здоров*я вам усім міцного, достатку, злагоди і всього навйкращого, бо ви таки того варті, усіх вас люблю і цілую!
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
Дорога моя форумчаночко сьогодні відправила тобі свою посилочку. Надіюсь що вона принесе хоть крапельку тої новорічної і святкової радості. Вибачаюсь що трошки з запізненням бо доня захворіла, не мала можливості швидше. І що ви думаєте приходжу я на почту відправляти, а моя почтарочка каже, що до мене також посилочка приїхала.Поки заповняю квитанцію то мене бере нетерплячка. Несу посилку додому і бачу що зі Львова, в голові пркручую яких Оксан зі Львова знаю і вже вдома думаю, напевно то Klybnichka. Відкриваю посилку - так і є Klybnichka
Дорога моя Klybnichka щиро дякую тобі за твій подарунок і мої донечки також приєднуються!!!!!!! В посилочці силіконові формочки під кексики, форми для випічки печення, новорічні салфеточки, ложка для морозива, приправи до стррав та шоколадна глазурь , прикраса на ялиночку, шоколадка для мене - любительки солодкого і для моїх донечок - корти "Барбі" і шоколадні миколайчики і забула про листівку з привітанням. Щиро тобі дякую за подаруночки. Бажаю щоб Новий рік приніс в твою сімю щастя, радість ,добробут і сімейне благополуччя
Ой,дівчатка,дочекалась я свого Миколая якраз на саме свято,вчора.Приходжу на склад,отримую посилку і гайда до машини розглядати від кого,а той пан каже спершу пред"явіть документи .Аж стидно стало,що я з тим ящиком чуть не втекла заздалегідь. Дивлюсь від кого і аж смішно перед чоловіком своїм стало від якогось мужчини ... Віталія Івановича. Ну думаю капець,хто то може бути,а потім по прізвищу і місту аж вдома дойшло,що то від нашої Яілатан. Розпаковувала на ходу в машині,на заправці і аж до самого дому копирсалась у тому всьому.Стільки всього мені перепало,що не знаю з чого почати. Новорічна прикраса Санти з оленями,чудовий кухоний рушничок,дерев"яні прикраси-сніжинки,новорічна свічечка. Ароматизатори"Лимон",ванільний пудинг,шоколадна глазур,різдв"яна статуетка,святкові серветки,дитяча книжечка і як каже моя доця,книжка-вирізалка(її любиме заняття,окреме велике дякую від донечки),шоколадний миколайчик та шоколадка. А,ще була велика баночка капучіно,яким ми зразу ж посмакували у гостях,ну і там її забули,тож сфотографувати її не встигла. Щиро вдячна Наталі за прекрасні подарунки.До свят усе згодиться і мені дуже все припало до душі!!!
Вітаю всіх з подарунками!!!! Я стільки пропустила....2 дні без інтернету просиділаа...це тепер так важко... І мені вже сьогодні СМС прийшло...лиш зранку побіжу по подарунки...як то дожити до завтра????
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!