oksenya75, плануєш бути на Різдво? може б викроїла якихось пів дня?
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Накінець-то і я зустріла сьогодні святого Миколая , обіцяв, що подаруночки для моєї форумлянки, потраплять на саме свято! Тому, надіюсь, що ніякі перешкоди на його шляху не з"являться, і подаруночок дійде вчасно!
зустріла я сьогодні Святого Миколая, він разом з Святим Андрієм їхали санчатами запряженими сивими кіньми понад мою хату і зупинились і вручили подаруночок який пекредала наша Марійка Митник з Дрогобича! та щор я напевно перша у цому році розпочинаю свято, Сказати що я мало не вмерла від нетерплячки , то несказати нічого, квитанцію принесли мені десь за 15 хвилин шоста, я якраз домазюкуввала тортик на іменини, то я все кинула, як-будь помила руки , накинула на себе куртку і погнала на пошту, ледь-ледь встигла, бо вже закривалися, по дорозі разів зо-два мало не впала, люди мабудь думали шо якесь скажене жене по асвальті слизькому , коли вже принесла посилочку додому то роздивилась шо вона від Марійки , навіть не роздягнувшись розкрила, діти стояли як горобці, з підрук все вихапували, коли трошки заспокоїлись то нормально все роздивилась, у посилочці була ну дуже красива відкритка ручної роботи з щирим і теплим привітанням від родини Митників
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
а ще кава італійська, набір красивезних новорічних кульок[attachment=53457] набір для спеції, і кухонний набір з рушничком і прихватками, який мала вхопила і як та коза по хаті почала скакати
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
ото красиві кульки бо там шось не грузяться, а ще святк4ові серветки приправи для печива, образочки для дітей і малому замальовка і фломастери, і пузлі а малій браслет на руку -красивий!, чоколяду звичайно вже зїли,
--------------------
я сьогодні Святого Миколая, він разом з Святим Андрієм їхали санчатами запряженими сивими кіньми понад мою хату і зупинились і вручили подаруночок який пекредала наша Марійка Митник з Дрогобича!
Вітаю з подаруночками!!!Дійсно оперативність супер!!Ти Наталю цьогоріч перша з подарунками.
Дорога моя Марійко! щиро дякуємо тобі усі! Адже ти принесла таку радість і щасття у наш дім, що напевно ми ще довго будемо згадувати тебе дуже теплим словом( так якщо будеш сильно гикати то знай то я тебе згадую) Вітаю також тебе і усю твою родину з Новим Роком і Різдвом Христовим! щасття, злагоди і достатку вам у наступному році, міцного здоров8я, і блогополуччя! ще раз сильно - сильно дякую за чудовий подарунок!
--------------------
наталька, вітаю!!! це справді велика втіха для всіх у сім"ї!!!
Цитата: наталька
та щор я напевно перша у цому році розпочинаю свято
ще разом з тобою наша lana тішиться подаруночками, які сьоггодні отримала ...та нажаль з через ті інтернети (поламалось щось там) з нами поділиться своєю радістю трошки пізніше!!!
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!