Вітаю, наталька, - ви розпочали цього року сезон вихвалянок з подарунками а lana Ланочка нам обов"язково похвалиться не сьогодні-завтра!
Відправила і я сьогодні з Миколаєм вітаннячко для своєї форумлянки. Господи, я так переживаю, як ніколи раніше - чи сподобається? Чи то я забула свої нерви із попередніх разів? Ти вже вибачай, якщо щось не так, моя дорога адресатко ( мало не прозрадилась - хто). : ))) Все , закінчую писати, бо "слово - не горобець, вилетить - не відредагуєш потім"
Дорогий мій Миколайчику- люба Діанко! Від усього серця дякую тобі за ту торбу щастя й радості, які отримала наша родина із твоїм подарунком! Вибач, але так склалися обставини, що не можу ані сфотографувати, ані зі свого комп"ютера відповісти (пишу з чужого, хоча сьогодні повинен прийти майстер і додому). Мов найдорогоцінніші скарби світу, найдорожчі коштовності, роздивлялися ми дарунок. Чого там тільки не було- красивезні серветки, що так пасують до моєї скатертини, вирубки для мастики, форми для горішків (ото вже порадую онучат!), фруктовий чай , який заповнив мою хату малиновим духмяним ароматом і, вірю, захистить взимку від застуди. А ще пристосування для чищення перцю, для вирівнювання , мірні ложки й стаканчик, присипка для торту, барвники, смачнющі цукерки ще й підбірочка дитячих добрих пісень, але, найголовніше- це теплі слова листівочки, це те відчуття, яке межує зі щасливим усвідомленням, що десь далеко- далеко, за сотні кілометрів хтось знає про тебе . піклується, дарує тобі свою любов, переливає у твоє серце частку соєї людяності й доброти. Велике спасибі Нетіку й Волошці, які доклали стільки зусиль, щоб організувати це свято душі, Натонці, і усім ВАМ, за те, що ВИ у мене є! Я ВАС дуже люблю!!!!!! А заодно з оказією попросила доброго Миколая передати подаруночок одній форумляночці. Теж хвилююся дуже. чи порадіє вона тим нехитрим гостинцям, бо ж , насправді. хочеться подарувати не просто якісь милі дрібнички, а гарний настрій. щасливу усмішку й нагадати про те. що диво наближається!
я вчора зустріла святого Миколая і передала йому посилочку..тож НЕХАЙ дійде швиденько до форумчанки і принесе їй клаптик сонячного тепла і радості.. я старалась вгодити)
lana, щиро рада, що Вам сподобався мій нехитрий подарунок, адже я складала його з добрими помислами. Нехай Різдво та Новий рік принесуть Вам тільки добробут, благополуччя, родинне тепло та злагоду, щирих друзів та партнерів, шани та любові від рідних та близьких Вам людей, щасливих та яскравих подій та усього самого найкращого!
А мені прислали номер декларації, тож чекаю СМС з Нової пошти, що можна забирати але ше не знаю від кого
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.