Хто підкаже як посадити кактус??На роботі ріс собі величезний кактус, а на ньому багато малюсіньких щепок !Як його порухалa, то він випав з горщика, а корінь весь гнилий був - викинула, а ті щепки - не знаю як посадити ,чи треба шоб пустили корінці, чи відразу в землю??
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Лілу, у мене в кабінеті на вікні зараз росте 8 різних кактусів. Я відсаджувала їх завжди відразу в грунт, у воду не ставила, тільки треба слідкувати, щоб не пересихало коріння, поки не приростуть, і щоб не загнились від надмірного поливання. Просто постав у свіжу землю в горщик, і присип так, щоб низ був у землі.
Хто підкаже як посадити кактус??На роботі ріс собі величезний кактус, а на ньому багато малюсіньких щепок !Як його порухалa, то він випав з горщика, а корінь весь гнилий був - викинула, а ті щепки - не знаю як посадити ,чи треба шоб пустили корінці, чи відразу в землю??
Я також пересаджую відразу в землю - кактуси мої улюблені рослинки - в мене один зараз так буйно цвіте і то вже 2 тижні :)
Пушинка незнаю чи в нас такі кактуси бувають , Ми його з Люрду привезли. Якщо б можна було я б Вам щепочку дала, він прищіпається на нецвітучи кактус, і ті квіточки розростаються.
--------------------
Очі бояться, а руки стараються і роблять...