Ну а яка причина??Мені подарили той вазон!ну і дуже скоро почали вилазити нові листочки, тільки два було молоденьких, а потім шось на кінчиках почав сохнути і я пересадила його в величезний горщик. Дивлюсь ,толку нема ,купила якісь каплі ,то вроді мушкара в мене була, то знищила її, та все одно не росте і сохне помалу. Тепер пересадила в той же горщик, що і продавався. а вже лишилось 5 листків тільки , він мені так подобається. та я не можу ніц зробити!зараза якась вчіпилась до нього !!!!!!
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Не знаю. З одної сторони, у нас хоч і пластикові вікна, але стіни тонкі (панельний будинок) і дуже холодні. Та й сторона у нас північно-західна - сонце бачимо лише на будинках навпроти. А знизу батареї жарять - напевно підвіконний клімат не підійшов. Коли на весняно-осінній період вазонки "переїжджають" жити на балкон - тоді стають пишні.
Дівчата, в мене цей вазон теж пропав, всі листки обсипались наче восени,знаю, що він боїться зміни температур і є доволі теплолюбивим, нижче 18-20 йому не подобається!