почала осипати листя.Зараз листя взагалі опало: не знаю що з нею робити
о і так в мене то листя спочатку опало,а потім всьо( викинула
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
та дея памятаю що там робила) то було 3 роки тому)
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
Азалія любить прохолоду та сильний полив. В мене вдома тепло, то вона почала сохнути, я занесла до себе на роботу. Там прохолодно, з з вікон дме. То я її поливаю майже щодня і оприскую листя теж.
в мене була така красуня.. Але жінка, яка її мені подарувала, сказала, що коли вона втратить колір свій, то збоку почне випускати новий пагін. тоді старий зрізати. а новий буде знову рости. Але після зрізування старого. вона перестала рости і вмерла :(... напевне я її зашвидко зрізала
--------------------
Радій життю, бо тільки раз дається.. Цінуй його так невловиму мить. І поки серце ще у грудях б’ється, Нехай Господь тебе благословить! :)
Я легенько відривала відросток з корінчиками і тоді садила його окремо в горшок, дуже гарно ріс і зацвітав. Правда в цьому році вже не зацвів (після 4 разового відсаджування відростка), видно вже треба купити новий.