Сирник "Ніжний"Тісто:300гр.борошна,150гр.розтопленого і охолодженого маргарину,2 жовтки,200гр.цукрової пудри,4ст.л.майонезу,1ч.л.порошку до печива,ванілін.
Замісити тісто,підсипаючи додатково борошно до замісу.
Форму/30х22см/ змастити і застелити.Розкачати тонко тісто і виложити дно і бортики форми із 2/3 тіста/тісто може рватись,формувати з невеликих шматків руками/.
Сирна маса:600гр.сиру двічі змеленого,3 яйця,2/3 ст.цукру,1п.ванільного цукру,2ст.л.крохмалю,1ст.л.борошна.
Все збити,яйця можуть бути цілі.Виложити в форму.Верх прикрасити рештою тіста.Пекти при температурі 180гр.-60хв.Охолодити в формі, не виймаючи.