Пшенична каша з м"ясомКаша:
1,5 скл пшеничноі крупи
1 ч л солі
1 ст л масла
вода
М"ясо:
300 гр свинини
1 морква
1 цибуля
0,5 ч л солі
0,5 ч л приправи до м"яса
2 ст л олії
2 ст л сметани
мелений перецьКрупа повинна бути мелена (тобто не цілими зернами ). М"ясо можна замінити на будь-яке інше.
Крупу промити, залити водою (2 см над рівнем крупи), посолити і варити на маленькому вогні, часто помішуючи, доки не випарується вода. Додати масло.
Поки вариться каша, ми готуємо м"ясо
Свинину порізати кубиками 2*2, потерти моркву, дрібно нарізати цибулю. Викласти це все на пательню, додати олію, 2/3 скл води , посолити і тушити 10 хв . Додати сметану , перець і ще готувати на маленькому вогні 10 хв, помішуючи.
Викласти м"ясо у кашу (яка на той момент вже готова
, бо вариться вона також приблизно 20 хв) , перемішати, накрити кришкою, обгорнути рушником і дати настоятися 1 год. Смачного
Це смачно, ситно і корисно. Спробуйте