Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Чим хата багата, заходьте, Вам тут завжди раді:)
сівіка
8 жовтня 2012 22:08
Повідомлення #121



  • 0

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
така гарна темка .багато всього смачного..а хазяйка на вищому рівні- :winked:
Перейти на початок сторінки
chajka
8 жовтня 2012 22:55
Повідомлення #122


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1703
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1117
Реєстрація: 21.06.2012

ICQ:--

Бали: 5838
сівіка, дякую за відгук :m05004: , я аж завстидалася :feel:, дуже приємно чути такі слова в свою адресу, тішуся :wink:
Канарейка, точно -точно я любитель поекспериментувати :m0555: . Буває так шо щось смачне придумаю, ходжу тішуся, мол вон я яка господиня :laughing: , а потім - БАЦ , натрапляю в неті на подібний рецепт :bully: , видать не одна я така експериментаторша :laughing:, а тут то взагалі, самі файні газдині позбиралися :belay:

Повідомлення відредагував chajka - 8 жовтня 2012 22:56
Перейти на початок сторінки
chajka
10 жовтня 2012 15:51
Повідомлення #123


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1703
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1117
Реєстрація: 21.06.2012

ICQ:--

Бали: 5838
Гарбузовий пиріг
4 яйця
1 скл цукру
дрібка солі
пакетик ванільного цукру
2,5 скл пюре вареного гарбуза
3 скл муки
пакетик розпушувача
1 ч л соди

Яйця взбити з цукром ( щоб цукор розчинився), додати решту складників. Пекти 45-55 хв при 180*.
1 скл сметани
0,5 скл цукру-пудри
1 ч л кориці

З сметани і цукру взбити крем.
Розрізати ледь теплий корж на 2 частини, посипати корицею , перемастити кремом. Поставити на 1 год в холодильник.

Я не витримала, як то кажуть " різала по живому" :laughing:.Смачного
:smile: . Можна посипати цукром-пудрою.

Повідомлення відредагував chajka - 29 грудня 2012 22:11
Перейти на початок сторінки
chajka
13 жовтня 2012 16:35
Повідомлення #124


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1703
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1117
Реєстрація: 21.06.2012

ICQ:--

Бали: 5838
Моя варіація на тему "Печені яблука" :smile:
5-6 яблук
1 ч л кориці
3 ст л меду
2 ст л горіхів

Яблука почистити , розрізати на 4 частини, поскладати у форму для випічки (можна застелити пергаментом), посипати корицею і горіхами, полити медом. Пекти 15-20 хв при 200*.Смачного :smile:

Смачний , корисний, низькокалорійний десерт :winked:

Повідомлення відредагував chajka - 13 жовтня 2012 16:36
Перейти на початок сторінки
chajka
16 жовтня 2012 16:19
Повідомлення #125


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1703
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1117
Реєстрація: 21.06.2012

ICQ:--

Бали: 5838
Гарбузово-цитринова бабка
300 гр гарбуза (потертого на дрібній терці )
200 гр сметани
2 яйця
100 гр масла
2 скл муки
цедра 1 лимона + 3 ст л соку лимона
1 скл цукру
1 ч л порошку до печива
ванілін


Масло розтопити, додати решту складників, вимішати ложкою, не міксером. Пекти 45-50 хв при 180*. Смачного :smile:

Я прикрасила взбитими вершками, ну щоб гарніше було :laughing:

Повідомлення відредагував chajka - 16 жовтня 2012 16:21
Перейти на початок сторінки
uliana_y
16 жовтня 2012 17:00
Повідомлення #126


Файна господиня
  • 51

Репутація: 408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 810
Реєстрація: 31.10.2010

ICQ:--

Бали: 1621
Цитата: chajka
прикрасила взбитими вершками

домашніми чи купленими?????Я взагалі не вмію чи в мене не виходить)) збивати сметану чи вршки з цукром,рідне!(Як правильно робити?)

--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
Перейти на початок сторінки
chajka
16 жовтня 2012 17:10
Повідомлення #127


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1703
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1117
Реєстрація: 21.06.2012

ICQ:--

Бали: 5838
uliana_y
вершки в мене домашні, якось просто в мене взбиваються ( певно тому ,що домашні) міксером 2-3 хв , потім додаю цукор-пудру (небагато , на 200 мл 2-3 ст л ), 0,5 ч л лимонного соку, взбиваю ще 2-3 хв до доброї густини, але тут важливо не перебити, бо відшарується масло .
Перейти на початок сторінки
chajka
17 жовтня 2012 11:08
Повідомлення #128


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1703
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1117
Реєстрація: 21.06.2012

ICQ:--

Бали: 5838
Фіадоне
Тут вставлю цитату з cookorama.net , бо рецепт надибала там :smile:
"Фіадоне — це дуже смачна корсиканська страва. Якщо раптом не знайдете рікотту, можете протерти через сито домашній сир, — це вже буде не Фіадоне, але від того не менш смачно. "
Не знаю , який він з рікоттою, але з звичайним сиром вийшло дуже смачно.

3 яйця
0,5 скл цукру
1 ст л крохмалю кукурудзяного ( я давала картопляний)
1 скл рікотти ( я брала домашній сир)
трішки солі
1 ч л цедри лимона ( я використала апельсинову)

Яйця з цукром добре взбити. Додати крохмаль, дрібку солі і цедру . Глядіть, щоб цедра не була з гірчинкою. Додати сир і перемішати до однорідного стану ( я це робила в блендері, щоб маса була дуже однорідна). Форму для випікання застелити пергаментом і викласти в неї сирну масу. Пекти 45-50 хв при 180* Смачного :smile:

На фото не дуже видно ( погода не для фото :fellow: ), зверху ,ніби ,шар бисквіту, далі ,ніби, сирник. Це щось середнє між сирником і запіканкою. Мені сподобалось :smile: . А, забула додати , порція виходить невеличка, готується швидко, з мінімального набору продуктів. Спробуйте.

Повідомлення відредагував chajka - 17 жовтня 2012 11:12
Перейти на початок сторінки
chajka
17 жовтня 2012 11:48
Повідомлення #129


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1703
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1117
Реєстрація: 21.06.2012

ICQ:--

Бали: 5838
Осінь.... мокро... холодно.... починається пора цитрусових :laughing: . Тепер вони у нас часті гості. Лимони до чаю, апельсини і мандарини так з"Їдаємо :amam: , а шкірку ні-ні , не викидуємо :smile: .
По-перше, можна зробити мандаринковий чай. Для цього беремо 1 мандаринку, добре обдаємо її кип"ятком ( я кладу в горнятко і заливаю окропом на 1 хв, потім промиваю), чистимо, дольки розкладаємо в горнятка, з яких будете пити чай , шкірку кидаєте в чайник для заварювання чаю , туди ж 1 ч л вашого улюбленого чаю ( можна ще додати дрібку імбиря, якщо маєте, але то таке) ну і заварюєте чай 5-8 хв , розливаєте в горнятка з мандаринковими дольками . Смачного чаювання :smile:
Якщо маєте багато тої мандаринової шкірки , то засушіть її, а потім сушену заварюйте з чаєм.
Перейти на початок сторінки
chajka
17 жовтня 2012 11:55
Повідомлення #130


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1703
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1117
Реєстрація: 21.06.2012

ICQ:--

Бали: 5838
По-друге , яблучно-апельсиновий компот
3 л води
3 яблука
1 апельсин
2 ст л цукру

Яблука помити, порізати дольками. Апельсин добре помити, зняти ножем шкірку, чим тоньше тим краще, щоб того білого було поменьше. Апельсин дати з"Їсти дітям :lol: , а шкірку залити окропом на 2 хв , злити воду , і залити ще раз на 2 хв . Закип"ятити воду на компот , в киплячу воду кинути яблука і апельсинову шкірку, цукор, варити 5-8 хв. Дати настоятися. Смачного :smile:

Повідомлення відредагував chajka - 17 жовтня 2012 12:26
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 02:34

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 33
Гостей: 18
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100