Цитата: Іриска
Було все смачне. Але як завжди багато. Чомусь здається, що не вистачить і щоб не було замало. В результаті голубці ніхто і не їв, салат "козел" потрібно робити одну велику миску. А от торти пішли "на ура". Торт "ТРи шоколади" пекла вперше, смак супер, всім сподобався.
Чесно кажучи, я тепер обмежуюся 2 салатами - на зиму один з них - мясний, закуски - якісь грибні, рибні, канапок не роблю взагалі - не люблю, коли вони залишаються - більше віддаю перевагу корзинкам, а гаряче, як переконалася на власному досвіді, тепер готую одне - або бульйон (борщ, жюльєн...) плюс щось гаряче до них - налисники з мясом..., або другу страву (напр. чанахи, чи класична картопля на гарнір плюс мясне і тушкована капуста). Двох гарячих страв гості не ідять після холодних закусок (плюс - стараються залишити місце на торт - якщо їм це вдається). Але й після такої гостини завжди залишається їжа. Але це моя думка, підтверджена практикою, а кожний робить так, як йому пасує
...