Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Святковий стіл
ir71
7 жовтня 2009 09:20
Повідомлення #1



  • 0

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Показуємо свої святкові столи, ділимось ідеями, щодо прикрашання страв, пишемо меню.
Перейти на початок сторінки
gutka
7 жовтня 2009 15:17
Повідомлення #2


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223

просто овочі
Перейти на початок сторінки
gutka
7 жовтня 2009 15:41
Повідомлення #3


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
можна викласт мясний салат ось так
Перейти на початок сторінки
gutka
7 жовтня 2009 21:19
Повідомлення #4


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Іра, я дуже люблю, а мої гості люблять то їсти ще більше, готувати таку страву, як крученики зі свинини (чи то з твердим сиром, чи то з грибами, чи з салом та часником, чи морквою, а ще можна класти квашний огірочок, печерицю тощо) а на гарнір смажу тоненькі млинці (даю трошки більше яєць) які потім ріжу, як домашню лапшу широкими смужечками, це так смачно, немаю фото колись приготую то виставлю
Перейти на початок сторінки
ir71
7 жовтня 2009 21:34
Повідомлення #5


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Катя,це щось для мене нове і цікаве.А цю "локшину"ти що холодну подаєш?чи чимось поливаєш?
Перейти на початок сторінки
gutka
7 жовтня 2009 21:42
Повідомлення #6


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
ні-ні , не саму, у тебе є мікрохвильовка то тобі ще легше буде, значить ріжу млинці , поливаю соусом від кручеників і крученики викладаю поряд гарячі, можна поставити на пару хвилин до мх
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
7 жовтня 2009 21:50
Повідомлення #7


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Кать, шось таке інтересне розказуєш і смачне winked

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
gutka
7 жовтня 2009 21:53
Повідомлення #8


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
як то кажуть, хай-но я приготую і вам покажу, то буде і ваша улюблена страва чи то для гостей чи то для недільного обіду
Перейти на початок сторінки
gutka
7 жовтня 2009 23:23
Повідомлення #9


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
і рулетики з омлету дуже ніжні і смачні

Рулет з плавленим сирком

Тісто

3 яйця, 0,5 пачки майонезу "Європейський", 2 ст. ложки
борошна
збити омлет, вилити на дечко та спекти, гарячим згорнути та
дати, щоб охолов.

Начинка

2 плавлених сирки стерети на грубій тертці

0,5 пачки майонезу

1-2 зубки часнику

кріп, зелена цибуля

зелень, все вимішати та перемазати омлет, який згорнути рулетом. Поставити на холод, перед подачею різати на шматочки.



Рулетики з крабових палочок

купую крабові завиванці від "водный мир" розморожую, розгортаю та
змащую начинкою для якої потрібно: натери на дрібній тертці твердий сир
та варені яйця вимішані майонезом, згорнути крабові завиванці
рулетиками та поставити на холод перед подачою нарізати на шматочки
Перейти на початок сторінки
Ludany
8 жовтня 2009 09:37
Повідомлення #10


Молода господинька
  • 34

Репутація: 39
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 186
Реєстрація: 28.04.2009

ICQ:--

Бали: 264
На гостини я в основному готую по два гарячих.Перше - якийсь питний супчик(бульйон,борщок,томатний,грибовий і.т.д) без картоплі зрозуміло і подаю в кружках,а до нього щось печу з м"ясною начинкою(млинці,пиріжки,заварні,вафлі і т.д.).На друге гаряче по різному,супер виглядає курка фарширована блінами,завжди викликає захоплення,а робиться надзвичайно легко.Фарширую великі шампіньйони,гарно виглялають шашлички духовочні з картоплі і курячого філе.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 09:01

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 89
Гостей: 86
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100