–ецепти
 
ћи на FaceBook | ћи в Pinterest |
 
лог≥н :
пароль :
–еЇстрац≥€ на сайт≥
Ќагадати пароль?
 
–ецепти
 


¬≥дпов≥сти
 –ецепти пл€цк≥в (без фото)
Ќатонька
прагну досконалост≥...
25 кв≥тн€ 2009 22:47
ѕов≥домленн€ #1


«≥рочка з неба
  • 68

–епутац≥€: 1708
√рупа: јдм≥н≥стратор
ѕов≥домлень: 6357
–еЇстрац≥€: 6.05.2008

ICQ:--

Ѕали: 14622
”вага! ѕравила!
„итати вс≥м! ≥ до к≥нц€...

1. ¬елике проханн€ виставл€ти лише рецепти пл€цк≥в з фото. “≥, хто виставив рецепти без фото, просимо з часом це надолужити. Ќе кожна господин€, прочитавши рецепт, може у€вити соб≥ к≥нцевий результат. ј фото пл€цк≥в на сайт≥ просто вражають!
2. ѕри написанн≥ рецепту обовТ€зково вказувати точний обТЇм або вагу ≥, коли це важливо, температуру складник≥в: пачка маргарину Ц це ≥ 180г, ≥ 250г, ≥ 400г, пачка киселю Ц 80г або 200г ; 1скл Ц 200мл, 240мл, 250мл Ц хто €к звик ≥ залежно €кого походженн€ рецепт. “ому прошу шанувати себе та ≥нших. ≤ щоб не було зайвих перепитувань.
3. ќбовТ€зково вказувати розм≥р форми, в €к≥й ви вип≥каЇте: €кщо це кругла форма Ц д≥аметр у см, квадратна або пр€мокутна Ц розм≥ри стор≥н.
4. Ѕажано вказувати температуру духовки ≥ час вип≥чки. ÷е особливо важливо дл€ молодих господинь :m0555: !!!
5. ¬аш≥ враженн€ та питанн€ щодо пл€цк≥в просимо задавати в тем≥, у €к≥й вони викладен≥ :t1011: .
6. Ўален≥ емоц≥њ :wink: виражати плюсиками репутац≥њ.
7. “≥, хто маЇ виставлен≥ рецепти в ц≥й тем≥, просимо ≥х перегл€нути ≥ п≥дправити при потреб≥ :smile:
8. Ќе виставл€ти чужих рецепт≥в, €ких ви не пекли, але знайшли в своЇму записнику. –ецепт, €кий складаЇтьс€ лише з перел≥ку продукт≥в - це просто список, а не пл€цок :am: !!!

--------------------
—воњ рецепти додаЇмо через спец≥альну форму!
як правильно оформити рецепт
ѕерейти на початок стор≥нки
Ќатонька
прагну досконалост≥...
25 кв≥тн€ 2009 22:53
ѕов≥домленн€ #2


«≥рочка з неба
  • 68

–епутац≥€: 1708
√рупа: јдм≥н≥стратор
ѕов≥домлень: 6357
–еЇстрац≥€: 6.05.2008

ICQ:--

Ѕали: 14622
 аталог редагуЇтьс€ :m0540: - вибачте за тимчасов≥ незручност≥... :feel:
...все так не буде...


 ј“јЋќ√


јнтон≥о в≥д marynovychss б≥л≥ ≥ темн≥ корж≥, вершковий крем, крем з≥ згущеного молока, вафл≥, крекер, родзинки
Ѕ≥ла л≥л≥€ в≥д ≤ванки маков≥ або гор≥хов≥ корж≥, кокосове безе, сметанковий крем, вишн≥
Ѕ≥лий леб≥дь в≥д ≤ванки темн≥ корж≥, вафл≥, безе з гор≥хами, крем на згущеному молоц≥
¬едмедик в≥д Ќатоньки медов≥ корж≥, сметанковий крем з маслом
√авайський в≥д нет≥к коричневий корж, кокосовий корж, крем з≥ згущеного молока, ананас
√ор≥хова ц≥кавинка в≥д Zagrajka б≥скв≥т, маково-гор≥ховий корж, б≥лий корж
ƒень ≥ н≥ч в≥д Ќатоньки темний ≥ св≥тлий корж, сметанковий крем
ƒобрий в≥д sunnygirl темн≥ корж≥, крем з≥ згущеного молока
∆ених в≥д ≤ванки маковий, корж, гор≥ховий корж, €блука, заварний крем
∆ених з сиром п≥сочне т≥сто, безе, сир, кавовий крем
«ен€ в≥д ≤рус≥ б≥л≥ корж≥, безе з какао, крем з≥ згущеного молока
≤забелла в≥д Ќатоньки маков≥ корж≥, безе на кисел≥, крем з≥ згущеного молока, вафл≥
 античка в≥д Natalyi п≥сочн≥ корж≥, печиво, варенн€, мак, какао
 апуч≥но в≥д Ќатоньки темн≥ корж≥, рулети з масл€ним кремом, крем з морозива ≥ желе
 отигорошко в≥д Zagrajka темний ≥ б≥лий корж, сметанковий крем
 рушак в≥д ”л€ночки п≥сочно-др≥жджове т≥сто, повидло
 урочка р€ба в≥д ≤рус≥ 2 б≥л≥ корж≥, 3 темн≥ корж≥, мак, гор≥хи, вишн€, заварний крем
Ћебедине озеро в≥д sunnygirl темн≥ корж≥, безе, гор≥хи, заварний крем
Ћистовий пл€цок в≥д Ќатоньки 3 б≥л≥ корж≥, вишн≥, гор≥хи, родзинки, безе на кисел≥, заварний крем
Ћокшина в≥д sunnygirl заварний крем
Ћюбов в≥д Ќатоньки б≥л≥ корж≥, сметанковий крем, макова начинка
ћандариновий б≥скв≥т в≥д Natalyi
ћед≥вник фальшивий в≥д Ќатоньки повидло, родзинки, гор≥хи
Ќаполеон в≥д Sonu б≥л≥ корж≥, заварний крем
Ќ≥хто кр≥м тебе в≥д Irenkа темн≥ корж≥, б≥скв≥т, крем ≥з згущеного молока, вишн≥, шоколад
Ќатал≥ в≥д sunnygirl б≥л≥ корж≥, заварний крем
ќксана в≥д Ќатоньки темн≥ корж≥, безе з гор≥хами, крем з≥ згущеним молоком
ѕ≥сочний в≥д sunnygirl б≥л≥ корж≥, сметанковий крем, кокосова стружка або шоколад
ѕольський в≥д sunnygirl б≥л≥ корж≥, крем з≥ згущеного молока
ѕражський в≥д Ќатоньки темн≥ корж≥, масл€ний крем з какао
ѕушок в≥д ƒ≥анки (idianka) масл€ний б≥скв≥т, сметанковий або заварний крем
ѕушок в≥д Ќатоньки 3 б≥л≥ корж≥, мак, заварний крем, желе.
–≥г достатку в≥д ƒ≥анки (idianka) мак, родзинки, €блука, крем з≥ згущеним молоком
—в≥тлана в≥д Ќатоньки мак, гор≥хи, какао, сметанковий крем
—ирна вишиванка в≥д ≤рус≥ п≥сочн≥ корж≥, сир, какао, мак, крем з≥ зущеного молока
—ирник-1 з маком в≥д ≤ванки лимонний заварний крем
—ирник-2 з маком в≥д ≤ванки безе
—ирник з маком в≥д sunnygirl
—ирник на гор≥ховому т≥ст≥ в≥д Ќатоньки
—метанник в≥д ќлюс≥ б≥л≥ корж≥, сметанковий крем, вишн≥
—метанник в≥д “атус≥ медов≥ корж≥, сметанковий крем, шоколадна помадка
—онечко в≥д sunnygirl 2 б≥л≥ корж≥, заварний крем
—партак в≥д Ћор≥ темн≥ корж≥, вершковий крем, лимон
—тудент в≥д Ќатоньки медов≥ корж≥, сметанковий крем
’маринка в≥д нет≥к комб≥нован≥ корж≥ з маком, крем з≥ згущеного молока, вишн≥
„удо на €йц€х в≥д ≤ванки жовт≥ корж≥ з безе, б≥скв≥т, крем на згущеному молоц≥
Ўарлотка в≥д Natalyi б≥л≥ корж≥, безе, крем з≥ згущеного молока, лимон
Ўоколадно-гор≥ховий пл€цок в≥д olenka1980 шоколадн≥ корж≥, сметанковий крем, гор≥хи
яблучний в≥д Ќатоньки п≥сочне т≥сто, какао, €блука, безе

ƒодатки

Ћюкер та шоколадна помадка в≥д ≤ванки

--------------------
—воњ рецепти додаЇмо через спец≥альну форму!
як правильно оформити рецепт
ѕерейти на початок стор≥нки
sunnygirl
27 кв≥тн€ 2009 11:41
ѕов≥домленн€ #3


‘айна господин€
  • 51

–епутац≥€: 103
√рупа: ¬≥дв≥дувач≥
ѕов≥домлень: 908
–еЇстрац≥€: 27.04.2009

ICQ:--

Ѕали: 1551
ѕл€цок —онечко

“≥сто:

5 жовтк≥в, 1 скл. цукру,1 ст. л. масла 10 ст.л сметани 4 скл. борошна 20 гр амон≥ю.÷укор розтерти з жовтками, розтопити масло ≥ коли охолоне, зм≥шати все.ƒодати борошо сметану амон≥й , все розм≥шати ≥ поставити в холод на 2 години. –озд≥лити т≥что на 2 частини вип≥кати в гар€ч≥й духовц≥ до готовност≥.

 рем:

2 скл.молока 10 ст.л.какоа, 3 ст.л. муки,1 скл цукру. «аварити крем,охолодити додати 100 гр масла €ке попередньо взбите м≥ксером до крему ≥ перемастити ним пл€цок.
ѕерейти на початок стор≥нки
Ќатонька
прагну досконалост≥...
28 кв≥тн€ 2009 19:11
ѕов≥домленн€ #4


«≥рочка з неба
  • 68

–епутац≥€: 1708
√рупа: јдм≥н≥стратор
ѕов≥домлень: 6357
–еЇстрац≥€: 6.05.2008

ICQ:--

Ѕали: 14622
ѕл€цок "ѕушок"


“≥сто:
0,5 пачки маргарина
1 ст. цукру
6 жовтк≥в
1 ст. сметани
1 п. ван≥льного цукру
1 ст. л. амон€ка, розвести на молоц≥
3 ст. муки

“≥сто под≥лити на 3 частини, в одну добавити 1 стакан меленого сирого маку. ¬ипекти 3 корж≥. ќдин з маком, два б≥лих. ѕерекласти заварним кремом з кусочками желе.

--------------------
—воњ рецепти додаЇмо через спец≥альну форму!
як правильно оформити рецепт
ѕерейти на початок стор≥нки
Ќатонька
прагну досконалост≥...
5 травн€ 2009 09:09
ѕов≥домленн€ #5


«≥рочка з неба
  • 68

–епутац≥€: 1708
√рупа: јдм≥н≥стратор
ѕов≥домлень: 6357
–еЇстрац≥€: 6.05.2008

ICQ:--

Ѕали: 14622
ѕл€цок "ќксана"


6 жовтк≥в розтерти з 1 ст. цукру ≥ 150 г маргарину. ƒодати 200 г сметани. ѕерем≥шати 2 ст. муки з 2 ч. л. амон€ка ≥ 3 ст. л. какао.
ѕекти 2 корж≥.
“рет≥й корж:
6 б≥лк≥в збити з 1 ст. цукру + 1 ст. гор≥х≥в ≥ 2 ч. л. крохмалю. —ушити 2 години при 170 градусах.

 рем:

300 г вершкового масла ≥ банка згущеного молока.

--------------------
—воњ рецепти додаЇмо через спец≥альну форму!
як правильно оформити рецепт
ѕерейти на початок стор≥нки
Ќатонька
прагну досконалост≥...
5 травн€ 2009 09:12
ѕов≥домленн€ #6


«≥рочка з неба
  • 68

–епутац≥€: 1708
√рупа: јдм≥н≥стратор
ѕов≥домлень: 6357
–еЇстрац≥€: 6.05.2008

ICQ:--

Ѕали: 14622
ѕл€цок "¬едмедик"


“≥сто:

3 ст. л. меду
100 г вершкового масла
1 ч. л. соди (повна)
—тавимо на вогонь ≥ варимо до золотистого кольору.
ƒодати 1 ст. цукру
3 €йц€, розтерти доб≥ла
3 ст. муки

ѕекти 5 корж≥в.

 рем:

100 г вершкового масла розтерти з 700 г сметани ≥ 1 ст. цукр. пудри.

--------------------
—воњ рецепти додаЇмо через спец≥альну форму!
як правильно оформити рецепт
ѕерейти на початок стор≥нки
Ќатонька
прагну досконалост≥...
5 травн€ 2009 09:14
ѕов≥домленн€ #7


«≥рочка з неба
  • 68

–епутац≥€: 1708
√рупа: јдм≥н≥стратор
ѕов≥домлень: 6357
–еЇстрац≥€: 6.05.2008

ICQ:--

Ѕали: 14622
ѕл€цок €блучний


“≥сто:

250 г маргарину
1 ст. цукру
4 €йц€ (жовтки)
1 ст. сметани
мука
1 п. порошку до печива,
1 ч. л. амон€ка.

“≥сто не густе сильно.

“≥сто викласти, очищен≥ €блука розр≥зати на 4 частини ≥ вмочити в пудру, какао, корицю. «асовувати в т≥сто. «верху 3 б≥лки + 1ст. цукру збити ≥ по гар€чому коржу, трохи недопеченому, полити б≥лками ≥ в духовку п≥дсушити.

--------------------
—воњ рецепти додаЇмо через спец≥альну форму!
як правильно оформити рецепт
ѕерейти на початок стор≥нки
Ќатонька
прагну досконалост≥...
5 травн€ 2009 09:29
ѕов≥домленн€ #8


«≥рочка з неба
  • 68

–епутац≥€: 1708
√рупа: јдм≥н≥стратор
ѕов≥домлень: 6357
–еЇстрац≥€: 6.05.2008

ICQ:--

Ѕали: 14622
ѕл€цок "Ћюбов"


“≥сто:

3 €йц€
3 ст. л. смальцю ≥ 1 ст. цукру розтерти до пишноњ маси
додати
6 ст. л. сметани
1 п. порошку до печива
ван≥ль
«ам≥сити т≥сто, под≥лити на 6 частин.

 рем:

0,5 л сметани
2 ст. цукру збити.

ѕерекладати сметан. кремом, по крему давати макову начинку з гор≥хами.

ћакова начинка:

250 г маку запарити в молоц≥
ќстудити.
ƒодати
2 €йц€
1 ст. цукру
3 ст. л. крохмала
100 г масла, ван≥ль, родзинки. ѕолити шоколадом, посипати гор≥хами.

--------------------
—воњ рецепти додаЇмо через спец≥альну форму!
як правильно оформити рецепт
ѕерейти на початок стор≥нки
sunnygirl
5 травн€ 2009 12:55
ѕов≥домленн€ #9


‘айна господин€
  • 51

–епутац≥€: 103
√рупа: ¬≥дв≥дувач≥
ѕов≥домлень: 908
–еЇстрац≥€: 27.04.2009

ICQ:--

Ѕали: 1551
ѕл€цок ѕ≥сочний

“≥сто:

4 €йц€, 1ст.цукру,100 гр маргарину,4 ст.л. гар€чого молока, 40 гр. амон≥ю с≥ 4 ст.л сметани. яйц€ взбити з цукром додати муки ст≥льки ,щоб можна було зам≥сити т≥сто, дадаЇмо маграрин ≥ все вим≥шуЇмо. 4ст.л. молока п≥д≥гр≥ти ≥ погасити ним 40 гр амон≥ю. ƒодаЇмо до т≥ста сметану ≥ гашений амон≥й ≥ добре все вим≥шати.ѕоставити на 1 годину в холод. –озкачати корж≥ ≥ поколоти виделкою. ѕекти до золотавого кольору.
якщо пекти в форм≥ 35*28 маЇ вийти 10 корж≥в, а €кщо пекти круглоњ форми 24-26 см то 20 корж≥в ≥ њх вистачаЇ на 2 пл€цка круглих.

 рем:

500 гр. домашньоњ сметани збити з 1 ст. цукру. ÷им кремомо перемастити корж≥. «верху можна посипати кокосовою стружкою , тертим шоколадом або чимось ≥ншим.

я багато раз≥в пекла цей пл€цок на вес≥лл€ родич≥в в≥н виходить смачний.
ѕерейти на початок стор≥нки
sunnygirl
5 травн€ 2009 13:02
ѕов≥домленн€ #10


‘айна господин€
  • 51

–епутац≥€: 103
√рупа: ¬≥дв≥дувач≥
ѕов≥домлень: 908
–еЇстрац≥€: 27.04.2009

ICQ:--

Ѕали: 1551
ѕл€цок Ќатал≥

“≥сто :

¬ 0,5 ст молока розвести 1 ст.л. амон≥€.¬збити 2 €йц€ с 1 ст. цукру ≥ додати 1 ст.л. смальц€.Ѕорошна додаЇмо ст≥льки щоб по консистенц≥њ т≥сто було €к т≥сто дл€ пирог≥в.–озкачуЇмо тонко 7-8 корж≥в.ѕечем до готовност≥.
 рем:


«аварний из 0,5 л молока, 1 ст. цукру и 3 ст.л. борошна варим до готовност≥.  оли охолоне додаЇмо 200гр. масла и взбиваЇмо.

ЌамащуЇмо кремом охолоджен≥ корж≥. ѕрикрашаЇмо за бажанн€м..
ѕерейти на початок стор≥нки
 
« · ѕл€цки  · »
Ѕыстрый ответ ¬≥дпов≥сти




1 люд. читаЇ(ють) цю тему (гостей: 1)
 ористувач≥в: 0

  «араз: 30 с≥чн€ 2023 10:40

Ќј¬≤√ј÷≤я ѕќ —ј…“”
 
ќголошенн€
 
Ќове на форум≥
 
ѕрогноз –азвити€ Ёкономики ”краины Ќа 2023 √од
  ѕише Veronaiik (27 с≥чн€ 2023 12:43)
√ороскоп ƒл€ ”крањни Ќа 2023 –≥к
  ѕише Veronalaf (27 с≥чн€ 2023 02:50)
https://casinos-brasil.github.io/
  ѕише IsaacBiofs (9 с≥чн€ 2023 17:04)
https://casinos-brasil.github.io/
  ѕише IsaacBiofs (9 с≥чн€ 2023 16:48)
https://telegra.ph/Igra-clash-of-pirates-otzyvy-12-17#–Ш–≥—А–∞ clash o
  ѕише IsaacBiofs (28 грудн€ 2022 14:55)
https://telegra.ph/Novye-bk-s-bezdepozitnym-bonusom-ili-fribetom-12-15
  ѕише IsaacBiofs (28 грудн€ 2022 14:41)
продвижение сайт
  ѕише IsaacBiofs (15 грудн€ 2022 18:38)
¬ершки 33%
  ѕише Ќатонька (14 лютого 2021 14:31)
√арн≥ книжки дл€ д≥тей
  ѕише ќЋ≈—я (21 с≥чн€ 2020 07:14)
ќг≥рочки з кетчупом "„ил≥"
  ѕише ole4ka (30 с≥чн€ 2019 23:32)
«араз на сайт≥
 
¬сього на сайт≥: 15
√остей: 9
 ористувач≥: - в≥дсутн≥
 
 
  © 2009-2020 DreamFood.Ua ¬с≥ права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100