Смакота,але й господиньки гарні у нас!!!
А я вчора до чаю спекла печиво,воно дуже ніжне і крихке,тане в роті.Горішків ,нажаль,не було.Зверху -просто бізе.Дуже смачно буде,якщо перед випіканням обсипати печиво подрібненим арахісом чи мигдальними пелюстками )
Спробуйте,дуже подобається діткам
Печиво швидке
а також була смачненька запечена картопелька
"Підняти вітрила",ідея приготування відома багатьом)))

Картоплю однакового розміру чистимо,розрізаємо на дві рівні частини,викладаємо на деко,змащене олією.Посолити, поперчити ,і на кожну встановити по шматочку підчеревини або сальця,закріпивши зубочисткою.Пекти до готовності.Дуже смачно)
корисна порадаякщо готуєте картопельку до запікання ,-гарно і рівномірно посолити і поперчити можна ,якщо нарізану картоплю покласти в поліетиленовий пакет ,насипати туди спецій і потрусити .Якщо додати олію,картопля не буде сухою.