Курячо- капустяні котлети.
1 кг курячого фаршу, 0,5 кг капусти,1 яйце, 2 цибулини, 1/2 склянки томату, сіль, мелений чорний перець.
Капусту дрібно нашаткувати і одну цибулину, обсмажити на олії та трошки протушкувати. Через мясорубку пропустити приготовану капусту, додати курячий фарш, яйце, сіль, перець. Сформувати котлети руками змоченими в холодній воді. Обсмажити з обох боків. Скласти в каструлю. Другу цибулину дрібно порізати і обсмажити до золотистого кольору, додати томат і воду. Цим бульйоном залити котлети і тушкувати до готовності
Сьогодні я робила без томату і теж вийшло дуже смачно.
Цей рецепт я знайшла в журналі "Смачно та просто"