Ця сторіночка для романтиків,і прсто для тих хто любить квіти!) Тут ви зможете побачити найрізноманітніші торти з квітами і квітковими композиціями!Якщо у ває гарні тортики з квіточками - просимо показувати! Якщо нема,помулуйтеся нашими!)))
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Lusuchka, ну скажи мені,як можна зробити 3-х поверховий торт на 4,5 кг ????? Я 2 поверхи зробила- 5,400,а тут 3!!! ???? Я в шоці !!!! Пиши діаметри і висоту,бо спати не зможу !!!
Вага, 4,5 кг, всередині торт Ейфорія (дуже дякую за рецепт idianka), покрито ММ, квіти ММ+ЖМ.
Цитата: Lusuchka
Цитата: galalviv Пиши діаметри і висоту,бо спати не зможу !!! Пишу - діаметри - 24, 18, 14 см, висота перших двох 5 см, третій 8 см. Я сама в шоці, як в мене так виходить
Вага дійсно невелика. ти спекла 1,5 порції торта Ейфорія ? А чим торт вирівнювала ?
2,5 кг. Снікерс. Покриття шоколадна мастика (тому колір не зовсім білий). А ліпила із шоколадної+ СМС ( я ще не знайшла свою мастику для таких квітів на проволочці).
Класичний бисквіт, вершково-шоколадний крем з чорним шоколадом і арахісом, ММ. Вага 2 кг. Якість фото не дуже , насправді ті квіточки мають інший відтінок, аніж фон торта.
chajka, Чудовенький тортик, акуратненький, ніжний. Якщо придивитись, то видно що квіточки іншого кольору. Мені тільки той бантик білий чуть заважає, зразу кажу, що то моє бачення. Проситься він або іншого кольору, або ще щось біленьке: можливо серединки в тих маленьких квіточка зробити білими Не ображайся, я тут думки вголос понаписувала))