Ця сторіночка для романтиків,і прсто для тих хто любить квіти!) Тут ви зможете побачити найрізноманітніші торти з квітами і квітковими композиціями!Якщо у ває гарні тортики з квіточками - просимо показувати! Якщо нема,помулуйтеся нашими!)))
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
я критику добре сприймаю, не переймайся . Цілком згідна , що десь можна було щось біленьке додати. Але скажу чесно , просто я ті прикраси робила з залишків мастики, тобто з чого було з того робила , бо то для своїх тортик .То можна сказати тренувальний Дякую дівчата за + і гарні коментарі, критикувати мене можна, не бійтесь, кажіть шо не так
Проситься він або іншого кольору, або ще щось біленьке
Я згідна з Наталею, що до бантика треба щось біле додати, може троянди, воно би краще відбивало. Видно, що то різні кольори, але здалека все зливається. Іринко, не ображайся.
Виставляю свій перший тортик,який я робила на замовлення. Спочатку торт був без колосків,але коли прийшла дівчина забирати,то побачила в мене на столі готові колоски і попросила,щоб я їх також добавила-тепер прошу вашої критики ,щодо торта. Торт '' Рожеві буфи з колосками'' вага 2,800,всередині Св'ятковий покритий ММ.
Побуду я сьогодні злюкою і зроблю маленькі зауваження, так як я це бачу, а ви вже вирішуйте погоджуватись чи ні.
mila.suhowetska, Цікава ідея у першого тортика і колір верхнього красивий .Фото трошки розмите, погано видно, але однозначно пуплях цей в трояндочки потрібно загортати в першу пелюстку, тобто обмотувати навколо нього, щоб повністю закрити, а далі вже формувати трояндочку. І я б на тортику на 55-річя більше порозкидала бусинок по тортикові. а в другому, надпис стоїть якось незвично, його збільшити і так залишити, але я б повернула в другу сторону. Олька-парасолька, Чудові квіти, мені колоски сподобались. але скажу чесно, я так і не зрозуміла, що там всередині тих цифр і для чого воно, я маю на увазі те посипане. Ті квіточки варто було б зробити іншого кольору, бо дуже зливаються з основою тортика. І на боках те саме, метелики б тут біленькі, було б цікавіше, контрас якийсь. Дівчатка не ображайтесь,це моє бачення. І ще листочки варто тріщки тонше розкатувати))) Сильно тапками не кидайте))
Яілатан, Дякую за підказки,бо критикою тут непрочитала- правильно підібрати кольори то моя велика проблема ,шось воно мені ніяк не виходить, ніби будде гарно,як собі уявляю,а як складу докупи то взагалі не те шо треба.Буду вчитися,як то все зробити шоб гарно було.Може колись і мої торти можна буде поставити коло ваших.