Ця сторіночка для романтиків,і прсто для тих хто любить квіти!) Тут ви зможете побачити найрізноманітніші торти з квітами і квітковими композиціями!Якщо у ває гарні тортики з квіточками - просимо показувати! Якщо нема,помулуйтеся нашими!)))
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
наталька, Христина) Дівчатка дякую і рада, що вам подобається. Я правда трохи переживаю, бо по обличчю замовниці не могла зрозуміти чи їй сподобалось, тепер думаю
Все , капєц, не знаю ,що сказати. Що ти ще там про клієнтку думаєш- класний і оригінальний тортик . Якби ти не казала що , твій- я би подумала, що то якийсь "крутий кондитер з Європи" зробив, бо дуже влучно з кольорами і чіткі лініі. Вмієш акуратні торти робити, то факт. Мк собачки би з задоволенням подивилась , думаю- що голова з картошки, а шерсть джутики тоненькі. Очі дуже милі, навіть не можу зрозуміти , як такі зробити... Колись запозичу твою ідею- можна?, бо дуже мені тортик подобається.А я ж "вічно щось в когось гарне собі тулю"- ви вже звиняйте ... А ще , підкажи будьласка, як з печворком робила на мастику , бо в мене є, а не можу зрозуміти, як то на мастику ,щоб все без краів йшло, рівно.?
KotMarta, Ніна, права нарахунок шерсті. Там зверху є трохи приклеювала тоненькі джгутики. але то трохи довго, тому в основному вся робота була за допомогою стеку - чи як там називається ця паличка для роботи з мастикою. Зараз не можу показати, бо не дома, але потім викладу. можна і зубочисткою, правда трохи затоненька лінії. Ну і ще ножничками підрізала там де треба, щоб вона тирчала трошки. нінок, Звичайно, що можна. Тим більше, що ідея не моя. я теж підгледіла, правда там інша собачка ну і квіти теж. Нарахунок корзинки, то в мене не печворк вроді, а така штука пластмасова, вона теж вузька. Але я рівно приставляла один кінчик до іншого і так поступово робила. Потім ножем обрізала і все. Надіюсь зрозуміло написала))) Ще раз всім величезне спасибі за відгуки Наталочка, Гарна корзинка в тебе вийшла і плетіння наскільки я бачу добре получилось. Як на мене, то тільки ромашка тут зайва, а так супер!!!!