Ця сторіночка для романтиків,і прсто для тих хто любить квіти!) Тут ви зможете побачити найрізноманітніші торти з квітами і квітковими композиціями!Якщо у ває гарні тортики з квіточками - просимо показувати! Якщо нема,помулуйтеся нашими!)))
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
galalviv, Як завжди квіти неперевершенні. І надпис досить оригінальний. Курси курсами, а от МК буду в тебе теж просити) на днях теж трохи ліпила ті квіти, потім покажу результат, то питань до тебе море ти на зустрічі казала, що н-д, листочок ти робиш грубшу серединку, вставляєш дротик, а потім я так розумію вирубкою витискаєш. Питання: як в тебе той листочок тоненький по краям і має всі прожилки? Та й серединка в мене тоді вирівнюється, щось ніяк не розумію ну, а сама квітка , то окрема історія)))) покажу свої, то напишу про це.
листочок ти робиш грубшу серединку, вставляєш дротик, а потім я так розумію вирубкою витискаєш.
Наталя,розкатую мастику на листочок з двох сторін,тонесенько,а посередині залишаю такий,не знаю,як назвати,горбочок для дротика,але сам дротик не запихаю зразу.Спершу витискаю плунжером листочок,але мастику перевертаю,отим горбочком вниз,тоді ще прокатую краєчки і вже потім насаджую на дротик. Сподіваюсь,що трохи змогла пояснити.
Дівчата, доброго дня! Виставляю на ваш розсуд свої перші орхідеї (якщо щось подібне мають з ними ). Знаю, шо то далеко до оригіналу, але все ж таки....
Прошу в galalviv вибачення за стрес через мої орхідейки
Тортик на 20-річчя
Всередині "Зуби негра-2", вага 2,5 кг. Оздоба ШМ,ММ,ЖМ
--------------------
Чудеса трапляються! Треба лише їх запросити траплятися до себе!