Ця сторіночка для романтиків,і прсто для тих хто любить квіти!) Тут ви зможете побачити найрізноманітніші торти з квітами і квітковими композиціями!Якщо у ває гарні тортики з квіточками - просимо показувати! Якщо нема,помулуйтеся нашими!)))
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Це силіконовий молд,на Ларані замовляла-дешевий (12,77),а результат-супер !!!!!!!!!!!
Цитата: Яілатан
що то в тебе за зелений барвник, бо в мене всі якісь яскраві і не природні.
В мене такі самі,просто до зеленого я ще додала коричневий і ось результат-вже не так очі ріже! Дівчатонька,усім дякую за хороші слова !!!!!! Марта,красивий букет,ти молодець ! Lusuchka-ти теж молодець,гарні квіти,єдине,що мені не дуже в композиції,то оті спіральки...,і ,якби листочки зробити більш насиченого зеленого кольору,не такі бліді.Але то тільки моє бачення,а в загальному тортик дуже гарний.
galalviv, дуже дякую за поради - буду враховувати у наступних роботах. Про колір я ось тільки від тебе взнала, як зробити темніший, дякую! А з квітами і букетиками недавно почала вчитися робити, тому мені ще вчитися і вчитися!
Як же я люблю приносити у цю тему тортики !!!!!!!!!!!! Найбільше замовляють дитячі,а тут повезло-два підряд -квіткові !!!!!!!!! Але знову троянди,хочу вже якісь інші квіти робити... Торт "Троянди для коханої":шоколадні бісквіти+горіхово-родзинковий корж від "Поля Робсона"(але стала зменшувати кількість цукру на половину і даю трішки менше муки),кавовий крем+прослойка подрібненої вишні в желе,вага 3,300,ММ,квіти-ЖММ. Не мала куди надпис приліпити,і ж заснути через то не могла,аж раптом в голову прийшла така ідея
Після Галіних букетів не хочеться виставляти свої роботи але все ж
Торт Серце з трояндами і плющем
Вага 3 кг, в середині торт "Все для Тебе", оздоба ММ і МЖ, квіти фарбувала барвником від Украси Краситель сухой Красный (Понсо), може кому пригодиться, я цим барвником дуже задоволена.
Віка,та приїжджай !!!!!!! Одна проблема-спати тебе не маю де покласти...
Цитата: Galina_Nedomirko_
ніяк не можу зрозуміти як прикріплені сердечка,бачу,що і не лежать і не тримаються тортика.
О,це я таке мудре приспособлення придумала !!!! Скатала джгутик,розрізала його на ковбаски по 1 см. і тоді їх розрізала по діагоналі-вийшли такі підставочки,до них білком клеїла сердечка,а тоді це все клеїла шоколадом на підложку,трималося добре. Дівчата,усім дякую за хороші слова,а щодо курсів...,мені б самій на якісь курси піти,хай би "грамоти" трохи навчили,а то роблю все покладаючись на інтуіцію. Рано мені ще когось вчити.