Цитата: tay
Прошу в galalviv вибачення за стрес через мої орхідейки
Таня,ну чому стрес? Твої тортики мені все більше подобаються,видно,що стараєшся,молодець! А орхідеї не можу коментувати ,бо вони без назви,а з таким видом я не знайома,їх же є так багато,зараз тут накритикую,а ти мені фотку під ніс тиць і що я тоді буду виправдовуватись?
А в загальному від тортика приємне враження,акуратний,гарно вирівняний.Але все-таки одне зауваження зроблю-якого б виду не були ці орхідеї,гілочки червоними бути не можуть.Я розумію,що тортик в біло-червоних кольорах,але з цим не згідна,треба було коричневі зробити,думаю тортик би не постраждав.
Іриска,молодець,думаю - тобі сподобалось і це не буде останній!
Трохи важкувато щось сказати стосовно квітів,бо фото таке,що не дуже видно...Про лілію скажу:якось в неї кожна пелюсточка сама по собі,ніби от-от розійдуться,і не треба було проводити по пелюстці оту жирну лінію всередині і краєчки теж,якщо не маєш сухих барвників,то треба було чуть-чуть зсерединки кожну пелюсточку салатовим кольором відтінити,чи більш насиченим рожевим і цяточки зробити-вигляд був би набагато кращий і природніший.