Ця сторіночка для романтиків,і прсто для тих хто любить квіти!) Тут ви зможете побачити найрізноманітніші торти з квітами і квітковими композиціями!Якщо у ває гарні тортики з квіточками - просимо показувати! Якщо нема,помулуйтеся нашими!)))
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Від Галиних квіточок відняло мову, дуже гарна робота. Попробувала я і собі щось подібне зробити. Торт
То точно, мені вічно " мову віднімає" від квіткових композицій Галюні. В тебе , Мартуня, дуже гарно вийшло - навіть дуже- дуже. Я вам дівчатка навіть трошки "заздрю білою завистю"- у вас такі гарні квіти виходять. В мене тяжко дуже з цим питанням , "треба тренуватись. " Молодці дівчатка, так тримати . Ще дуже гарний колір тортика у Марти.
galalviv, Чудовий букет, не змогла пройти повз і не висказати своє захоплення. І зразу купу питань: а що це за кружево внизу і чим ти його робила? І що то в тебе за зелений барвник, бо в мене всі якісь яскраві і не природні. Галиночка, Чудово поєднала біле з коричневим. мені подобається. Бачу працюєш з молочкою, а в мене вона 2 рази не вийшла, не знаю чи і пробувати ще((( KotMarta, Букет зроблений бездоганно, по лілії і не скажеш, що заламалась, гарно виглядає. Тільки мені тут конвалії зайві, не вписуються. Можливо тому, що в мене з ними осоціаціявесни, а лілії і троянди. то літо. Ну, це суто моє бачення.Не ображайся. Lusuchka, Суперові ромашки, як живі.
Яілатан, щодо молочної мастики, перші рази коли я замішувала і пропорції відміряла ложками, то або кришилася, або волога дуже була. А тепер роблю так - завжди получається. Просіюю 350 г пудри+350 (пачка) малютки+ 500 г (велика упаковка) згущеного молока (можна залишити 2 ст.ложки собі на каву))). А потім ще трошки пудри, коли будеш розкачувати. А ще цього разу переконалася в наступному - довго підбирала коричневий колір (у мене гелеві барвники), то краплинку жовтого, то червоного, то чорного - замішувала ну дуже дового поки вийшов такий колір і мастика вийшла просто суперова. Мастика любить коли її довго вимішують)))) Спробуй у тебе обовязково вийде!!!! А ще всім дівчатам дякую за плюсики і відгуки!!!! Ви таке надхнення!!!
тут конвалії зайві, не вписуються. Можливо тому, що в мене з ними осоціаціявесни, а лілії і троянди. то літо.
Я знаю, що лілії цвітуть пізніше, десь так в липні (у мене ростуть саме такі лілії ), а конвалії цвітуть в кінці травня ( такі квіти теж є у мене вдома) , просто дуже хотіла попробувати зробити і лілію, і конвалії , робила їх вперше.