Ця сторіночка для романтиків,і прсто для тих хто любить квіти!) Тут ви зможете побачити найрізноманітніші торти з квітами і квітковими композиціями!Якщо у ває гарні тортики з квіточками - просимо показувати! Якщо нема,помулуйтеся нашими!)))
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Торт "Маки та рушник" робила на ювілей 50 років. В середині шоколадні паляниці і шоколадний крем з вишнями і персиками!
Замовниця хотіла два поверхи, але кожний окремо. В мене піднос 3-ох поверховий і я взяла перші два) Як зробила тортик побачила, що ефект трошки не такий як очікувала( різниця між поверхами невелика, і складається таке враження, що торти майже одинакові( треба брати першу і третю частини підносу)))
Гарний тортик , квіткові композиціі колоритні і красиві, білі тортики мені завжди подобаються- на них все гарно дивиться, чітко і сам тортик "віє елегантністю". Про яруси то точно, сама таку підставку маю- того мене в весільному навіть врятувало , що на перший ярус поставила більшу підложку- і візуально це зробило ніби більшу різницю між ярусами. Молодець, все гарно вийщло!
Дівчатка, дякую вісм за плюсики!!! За четвертим тортом підряд опускаються руки. А почитаєш ваші коментарі і побачиш ваші плюсики, то хочеться щось далі робити!!!!
Цитата: Христина)
але щось ніхто не заказує(
А мої дві корзинки перша ми йшли на гостину, а друга для колеги по роботі (вона сказала роби те, що хочеш спробувати) от і набиваю руку!!))
Торт "Ювілейний 40" В середині шоколадні коржі,макові коржі,крем з вареною згущонкою,сирний крем від нінок,вишні.Вага 7 кг. Щось та драпіровка в мене не дуже,переробляла кілька разів,все одно не так.Хочу подякувати нінок за рецепт крему,ну дуже класний!
Моя "Перламутрова корзинка з ромашками" на 45-ти річчя.Фото з телефону,то вибачайте за якість. Трошки та корзинка вийшла кривувата,бо робила вперше і ніяк не могла почати ,а потім вже легенько пішло. Бісквіт,пудинговий крем,персики.Ваги не знаю,бо зовсім забула,що потрібно зважити(робила в подарунок).Все оформлення ММ.Приймається критика.