Цитата: Канарейка
тільки мені здається, що роси трішки забагато і на самому тортику і на квітках, і ще якби трішки каплевидна була,
От фото ранкової троянди
-хіба мало роси? Та й на торті теж(до речі ,це заміна бусинкам,замовниця дуже хотіла,щоб ними був прикрашений торт)-нема якогось закону в природі,за яким випадає роса,чи регулюється її кількість.
Я знаю,що роблю все не бездоганно і враховую те,що у кожного своє бачення,але перш ніж щось робити,я дуже багато передивляюсь інформації(якщо час дозволяє),а коли роблю квіти,то дивлюсь не чиїсь торти,а фото живих квітів.Щось вдається,щось не дуже...
Короче,дякую за коментар,похвалу і зауваження,але в даному випадку даю доказ того,що роси не забагато,а може бути ще більше,якщо раненько встати і піти в город
Єдине,то вже зараз подумала,на наступний раз треба зробити різнокаліберні крапельки:досвід приходить з практикою.
Цитата: нінок
як то підставочка під тортик так зроблена, маю на увазі то біле під самим тортом
Взагалі того не мало бути,мав бути просто торт на підставці,але за кілька годин до того як забрати торт,подзвонила замовниця і попросила зробити надпис "ми тебе любимо",то я покрила підставку полоскою мастики,щоб на ній написати,а коли вже прикрасила,то вирішила не псувати картину,переконала її,що це можна і словами сказати і все залишила так.
Канарейка,
нінок,
дякую за коменти і всім за плюсики і хороші слова у репутацію.