Ця сторіночка для романтиків,і прсто для тих хто любить квіти!) Тут ви зможете побачити найрізноманітніші торти з квітами і квітковими композиціями!Якщо у ває гарні тортики з квіточками - просимо показувати! Якщо нема,помулуйтеся нашими!)))
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
приймайте мої тротики з квіточками, серце це горіховий з заварним кремом, а отой великий це бісквіти з маком і горіхами+ сирний крем від Нінок, вусе ММ, ВАГИ НЕЗНАЮ БО РОБИЛА ДЛЯ КОЛІЖАНОК
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
Акуратний і гарний тортик , все вміру(що я незавжди вмію...) , троянди ніжні , виглядають ефектно і дуже- дуже сподобався колір ісама драпіровка(хоч чесно , не сильно люблю драпіровки і обручки... вибачте , ну так щось в мене вголові.. певно джміль) Тортик на відмінно !
Цитата: natka04
сирний крем від нінок,вишні.Вага 7 кг.
Добре , що пригодився- дуже вдале поєднання. Цей крем від поляків (зовсім трошки переробила) і з фруктами пасує найкраще (чи свіжі чи консервовані). Дівчатка, не прийміть за наглість , хочу краще- ПОПРОБУЙТЕ зробити точно по рецепту , дати сирну масу Президент 9% - тоді його смак такий, як я описую. Мене часто питають, чи то марскапоне.Домашній сир , який би він добрий і дорогий не був - чути крупинки, я з 10 разів домашнього-певно 2 рази тільки була задоволена.По бисквітам- найкраще мені(хоч тотаке, смаки у всіх різні) класичний, пропитаний персиком сиропом +тіперсики вкремі, отак добре. Яще даю ганаш підмастику- до того всього комплекту пасує.Вибачаюсь, модерати, я трохи не по темі - ну дуже хочу "всім ще раз розказати"
Цитата: Марія БМВ
Моя "Перламутрова корзинка з ромашками
Дуже гарний тортик , рівненький , поєднання колір відмінне, аплікація з плетеною корзиною- БЕЗ СЛІВ, я в захваті , дуже красиво і СТИЛЬНО, я ще такого поки не бачила.
Маріє, ще трошки напишу - так як відчуваю. Я не знаток , я початківець - але часто допомагає те,що часто була за кордоном. В тому значенні, що є що порівняти і що повчитись( мені треба вчитись багато- але то таке ), в вашому випадку( вибачаюсь , мені чогось здається, що ви на досить високій посаді працюєте, аж складно писатим "ти" , хоч стараюсь зразу на " ти") - почуття стилю присутнє від природи , особливо в кольоровій гамммі і в стилістиці деталей . Я читала ваші рецепти- вони чудові, хоч думаю, що працюєте на основній робот, а кулінарія хоббі . Я "не спєц" (повторюсь)- але ви маєте особливість в виконанні - і навіть не можу окресили"піканту чи ізюмну"(щось на той кшталт) то точно!
мені чогось здається, що ви на досить високій посаді працюєте, аж складно писатим "ти" , хоч стараюсь зразу на " ти")
нінок,ти мене приємно розсмішила .На ніякій посаді я не працюю поки що,тим більше на високій,а обіймаю зараз як на мене найважливішу посаду"Мама" ,хоча закінчувала юридичний,по спецііальності ще не працювала,так як з одного декрету плавно перейшла в другий. Так що я звичайна домогосподарка і до мене звертатись тільки на "ти".
Цитата: нінок
Я читала ваші рецепти- вони чудові, хоч думаю, що працюєте на основній робот, а кулінарія хоббі .
Ти знаєш,думаю що в кожної жінки,яка знаходиться в декреті кулінарія стає хоббі сама по собі, це вже закономірність.Ще раз спасибі на гарному слові. Твої тортики також мені зразу сподобались,а також відчувається,що ти гарна і доброзичлива людина .Трохи засмітила темку,модератори-сильно не зліться!
Приєднуюсь до слів! Дуже влучно) У Вас гарно все виходить!!! Робота на результат)))
Христинко,дякую велике! Просто я не так часто роблю тортики,але вже коли берусь,то стараюсь викластись на всі 100%,хоча до 100% ще далеко і кожен торт мені важко дається так як наперед довго обдумую що і як має бути,і напевно якщо би треба було щось спонтанно зробити,то навіть не знаю що вийшло б .А ще читаю критику дівчат і вона мене так би мовити "надихає на хороший результат".