Ця сторіночка для романтиків,і прсто для тих хто любить квіти!) Тут ви зможете побачити найрізноманітніші торти з квітами і квітковими композиціями!Якщо у ває гарні тортики з квіточками - просимо показувати! Якщо нема,помулуйтеся нашими!)))
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Напевно погоджусь з дівчатами, в таку жару торти краще не робити, а в мене ще й холодильник протестує проти жари , і погано холодить, тому мусила торта до морозилки засовувати, щоб крем застиг Тому маю такий результат,чекаю на Вашу критику!!
Lusuchka, а мені дуже сподобався твій тортик, гарне виконання, і ніхто крім тебе мабуть і не побачив недоліків. Твоя майстерність з кожним разом зростає. Молодчина!!!
нінок, Яілатан, дівчатка дуже вам всім велике дякую щоб я без вас всіз робила, одна шось підкаже, інша допоможе, третя справедливо зауважить помилку, як я вас всіх люблю, дуже дякую за + та коментарі, для мене це архи важливо, почути шо думають з боку про твою роботу, (а тортик дійсно вийшов смачнючий, зїли його дуже швидко, я над ним потіла десь 2 дні, а за 15 хвилин і крихти незалишилось)
нінок,окрема дяка за сирний крем на желатині, робила під Машу, то всі дуже хвалили, казали шо ше такого сирного крему за все життя не їли дівчатка це для вас за те що ви є
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
На здоровячко , рада , що крем стає у пригоді. В мене він вічно йде з персиками консервованими -також добре. Ще напишу для коржів , як спартак , рижик - такий собі універсальний, я його "під свій " смак переробляла . То на замовлення поки він теж мені добре йде , клієнтам подобається. Остатньо Galalviv тортик з подібним кремом робила до шоколадних коржів, так що , якщо в когось буде схожий - не ображайтесь, я"не спіціально...", звичайно , що він може давно десь є в рецептах. Як виставлю, то якщо щось не то, чи продублюється - то можна буде забрати.
Галиночка, дуже гарний тортик, волошки наче живі, а от на ромашки і розочки я б трішки тонше мастику розкачала б , або просто потрібно було прокатати краї
Lusuchka,Дякую!! Ромашки то зовсім не розкачувала - під рукими все плавилося і рвалося. Сьогодні вже свіжим оком подивилася і дійсно хочеться щоб квіточки були ніжнішими чи точніше делікатнішими. Будем старатися!!! І всім дякую за плюсики. ВИ ТАКЕ НАТХНЕННЯ!!!
Тортик симпатичний , композиція цікава, все О.К, - єдине , що я би не стала при такому торті робити низ доший, обрізала би . Навчишся , і так все добре йде , а ми "всі в процесі навчання" весь час , просто хтось більше вміє, хтось менше. Я дуже вдячна Дрімфуду і дівчаткам- бо ще півроку тому я дивиласть на тортики і думала , що в найближчій рік"ще не втрафлю".Дякую всім -всім !