Ця сторіночка для романтиків,і прсто для тих хто любить квіти!) Тут ви зможете побачити найрізноманітніші торти з квітами і квітковими композиціями!Якщо у ває гарні тортики з квіточками - просимо показувати! Якщо нема,помулуйтеся нашими!)))
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Дівчатк5а ваші тортики просто шедеври, прийміть і мій тортик прикрашений квітами, правда моя заслуга тут зовсім маленька головну роботу про прикрашаню виконала galalviv! саме вона зробила для мене цукровий букетик, за що її велике превелике дякую!!!!!!!!!!!, а я тільки зробила три шоколади, і обтягнула зверху Ммастикою, правда в таку жару нікому не раджу таке робити, допоки довезла торт до місця призначення, то все почало топитися, прийшлося відразу ставити до холодильника і тримати торт там до самої подачі на стіл, правда мамі дуже сподобався сам торт і як прикрашений, просила переказати Галинці що вона справжня майстриня! і я її щиро вдячна що так виручила
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
наталька, Композиція із квітів дуже гарна,а от над вирівнюванням треба були трішки краще попрацювати,тут вже мастика ні до чого чи потиче вона чи ні...........ті ями то є від того що масло не вирівняне!!! Ти тільки не ображайся,ти просто вже не є такий новачок,стільки тортиків вже зробила,вмієш гарно і правильно критику іншим дівчатам дати-ти вже так би мовити спец у цьому ділі треба йти на поправку Тільки без образ
kristi_sk, я на справедливу критику ніколи не ображаюся, тай на будь яку іншу, просто торт три шоколади мені рівно не застиг, а маслом йогго зверху не покривала, чогось боялася, тай по застимглому білому шоколаді з желатино і клала мастику, тому так і вийшло, але обіцяю що виправлюсьЮ чесно!!!!!!!!!!!!!!!
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
ти думаєш в 3 годині ночі до такого можна додуматись, ти от сказала і я поняла шо дійсно так можна було таке зробити а вчора була як в танку голова ніц не варила
--------------------
Ну ось моя третя спроба з ММ. Тортик "Вишнева спокуса".
О, мені сподобалося) Як на третій тортик КЛАСНО!) Торт гарно обтягнутий мастикою, рівний! Але вчитися і ще раз вчитися) Я печу тортик десь більше пів року, але постійно шукаю в неті якісь МК, відео, читаю масу статей) купую багато інструментів і фарб)) З Вас має бути класна кондитер !)))))))
наталька, Композиція із квітів дуже гарна,а от над вирівнюванням треба були трішки краще попрацювати,тут вже мастика ні до чого чи потиче вона чи ні...........ті ями то є від того що масло не вирівняне
Згідна , бо як ми вже критикуємо"потроху" інших - то треба і до себе чекати , коли тортик трошки "не вдався".
Цитата: galalviv
Йой,ти-герой,та вона ж взагалі могла розлізтися!!!(я щось так думаю).
Сто процентів, я хоч "не спєц, а тільки вчусь- так само думаю, то ще добре , що довезлось ті"Три шоколада" і зілось файно того тортика. Бо думаю, що був ням- ням.
наталька, Тортик чудовий вийшов, але погоджуюсь з Галею і Ніною, ти герой. Я б точно не ризикнула мастику на вершки ставити, як мінімум б картошкою обтягнула. Але це досвід і він в тебе закінчився чудово)))