День другий Чоловік пішов в гори, я йому спакувала риби і м'яса з собою.. Вчора вмовляла його злізти з дієти, але він не хоче..
Сніданок: кава була десь в годині одинадцятій.. Смачна така, шо йой
Обід: рибу посмажу і салатика з капустою і ше якоїсь зеленушечки собі зроблю
Вечеря: м'ясо вчора відварила, вірю, буде смачно))) Проблема з кефіром.. не люблю, але попробую випити...
Тримаюсь добре! Настрій чудесний, живіт трохи зменшився. Легше дихати стало)) Проходячи мимо дзеркала роздивляюсь себе і уявляю, як буду гарно виглядати, ще трошки лишилось))) Не злюсь, поки-що)) Йду пекти тортисько! Заробляти гроші... Мені такий рахунок виставили нині в стоматології, що певно маю спекти з 300 тортів!
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
У нас тут в Тернополі якась інфекція ходить.. то у мене через ту болячку певно декілька кг. зникло.. два дні нічого не могла їсти і з ліжка не могла встати, шлунок, підшлункова... все боліло, нудота, повна інтоксикація..
Тепер треба відновулювати сили і як тут бути з дієтами
Привіт дівчатонька! Цікаава тема, мені би теж зігнати пару сантиметрів пропорційно, та нажаль , сили волі , напевне-що, нема...Незнаю як там щодо розписаних дієт, допомагає чи ні. Я ось що скажу : м"ясо, рибу бажано їсти вареною , або печеною у духовці, нівякому разі не жареною на олії, салати та різну зелень із оливковою олією... яйце варене але тільки білок, там багато амінокислот, які допомагають розчеплювати жир, та виганяти шлаки... багато амінокислот у коріні імбиру... добре зранку робитьи настій 1 ст л тертого , свіжого кореня імбиру на 200гр кип"яченої води... Ну і потім протягом дня їсти маленькими порціями, обмежувати себе в солодкому ти мучному... Та от коли готуєш чоловікові щось смачнюще, як тут не сіти і не поїсти разом з ним :)))
Молодець, Натонько, що тримаєшся!!! А у мене вчора був зрив моїх старих болячок. Нині відвідала гастроентеролога, і посадила вона мене на лікувальну дієту №5))) Нині весь день на водичці, завтра теж, бо їсти не можу все одно. Скажу чесно - втратила 2 кг, але дорогуватою ціною. Буду, Натонько, вболівати за тебе і лікуватись.
utya, LiLu, співчуваю вам. Лікуйтеся... Гномик =), дякую за поради oksenya75, а я думаю, шось не чувати, як там справи... Думаю, що не варто взагалі думати про дієти, якщо є якісь такі болячки.... надто ризиковано...
--------------------
З одного боку, так. Але ніби ж все добре було, от і вирішила подієтитись. Я ж не ворог собі, щоб в період загострення сідати на дієти для худнення))) Думаю, підкосив мене стрес - я ж зараз займаюсь водінням, а по Москві їздити - треба мати залізні нерви і блискавичну реакцію. Я поки лиш вчусь, тому й переживаю дуже. От і зірвала собі старі болячки. Дівчата, всі хвороби в нашій голові. Тому не переймайтесь дрібницями - здоровіші будете!!!!
Думаю, підкосив мене стрес - я ж зараз займаюсь водінням, а по Москві їздити - треба мати залізні нерви і блискавичну реакцію. Я поки лиш вчусь, тому й переживаю дуже. От і зірвала собі старі болячки.
Співчуваю, мені також було страшнувато по Москві їздити за кермом
Сніданок: кава була з цукром і з сухариком. Сухарик не по плану.. але то нічо))
Обід: 1 смажений кабачок... не ліз в горло без сухарика, то прийшлось і його гам-гам.. тоже не по плану...
Вечеря: телятини 200 г, салат овочевий і 2 яйця.. Шикарна вечеря, шо нє? От сиджу та жую...
Так.. настрій ніби ок... голоду не відчуваю... але дуже болять нирки.. от думаю, чи то дієта так впливає чи нє... хоча боліти почало 2 дні перед дієтою.. то думаю шо то не від того.. певно піду на УЗД з понеділка... Завтра важкий день.. 3 моркви варені і сире яйце.. я певно не переживу...
--------------------