До речі, колись як на роботі працювала то сиділа на чомусь подібному і дійсно схудля, також ранок з кави починався і багато-багато салатиків. Але зараз така пора що страшно тих овочів сирих їсти багато.... ВОно все таке штучне, що не знати чи від того ще більше не рознесе... Може то собі таке попробувати . Так зручніше коли розписано що і коли маєш їсти, а то ходжу собі і голову морочу... Ех до моря залишилось ще 3 місяці - може встигну привести себе в порядок.
oksenya75, сідаємо, добре. З завтрашнього дня. Дійсно щось там з цукром трошки не зрозуміло, бо зверху пише, що цукру не можна. То я передрукувала з кукінга, в 2007 з дівчатами там сиділа, і чесно кажучи пила каву з цукром, бо без цукру не можу
Моя вага: 69 кіло Талія 90 см))) Бедра 114 см))
Хто ще приєднується? Давайте, веселіше буде!
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Натонька, на СТБ йшла така програма, де дівчата сиділи на різних дієтах, і після 2-тижневої дієти їх оглядав лікар.Виявилось, що японська дієта найшкідливіша для організму ( скинула та дівчина кг, а отримала букет болячок). Найкраще це раціонне харчування і яблучно-кефірна дієта і звичайно, після 18 год не їсти і не пити.
Сідаємо, Натонько. Я важу 69 кг, ріст 170 см, талія 78см, бедра 102 см. Словом, є над чим працювати. Кілька років тому 7 кг скинула на цій дієті. Вона забирає об"єми гарно, усихаєш на ній. Все, піду за капустою і томатним соком)))
Натонька, на СТБ йшла така програма, де дівчата сиділи на різних дієтах, і після 2-тижневої дієти їх оглядав лікар.Виявилось, що японська дієта найшкідливіша для організму ( скинула та дівчина кг, а отримала букет болячок). Найкраще це раціонне харчування і яблучно-кефірна дієта і звичайно, після 18 год не їсти і не пити.
Ага і я таке бачила - там була битва дієт. Звичайно най краще спортом займатись і правильно харчуватись - нічого жариного, жирного, мучного і картоплі! Це я знаю, але такий любітєль поїсти щось що важко втриматись, особливо коли чоловік збоку сидить і нагло чавкає під вухом і прихвалє яке воно добре!
Свєтік, знаю.. розумію... тільки нічого з собою зробити не можу Я на ній сиділа, а потім три місяці була на роздільному харчуванні. Тут головне не об'їдатись після закінчення. Тай від тої дієти в мене вже 4 роки минуло, думаю нічого мені не станеться, тим більше що минулого року проходила обслідування, то виявилось, що в мене всі органи здорові... Після цієї дієти вже буду харчуватись по принципу дієти мінус 60, бо роздільне харчування дуже важко мені давалось.. в кафе було важко щось замовити собі))) Пушинка, сідаєш з нами за компанію?
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Нема чого боятись дієти. Будь-яка з них не є дуже корисною, навіть так зване правильне харчування нам шкодить - психологічно!!! Ми ж всі нормальні люди, любимо солодощі, картопельку смажену і т. д. І відмовитись від цього - стрес для організму. Але 2 тижні можна себе трохи помучити- шлунок зменшиться, і вже потім їсти будеш менше. Я взагалі маю проблеми з ШКТ, але цю дієту якось тоді витримала. Спорт, звичайно, ніхто не відміняв)))) Для мене найкраще - йога і хула-хуп.
Я принципово не їм сирі яйця. По-перше, не люблю яйця взагалі, по-друге, боюсь сальмонелли))) Можна замінити вареним. Тут гірше варена морква йде - рідкісна мерзота))))