]]Подоляночка[/quote]
І якщо можна, пліз про технологію виготовлення таких хрумкаючих вафель - дуже вже вони мені наравляться![/quote]
Хрумкаючі вафлі і не тільки.
2 ст.л. желатину залити 100 г перевареної води
1 літру цукру залити 200 г води і варити 7 хв.
Долити до сиропу желатин і варити ще 3-4 хв.
Зняти з вогню, дати трошки остигнути і збивати до однорідної ї білої маси .
Додати 1 білок і 1 ч.л. лим.кислоти і збивати дальше.
Отримуємо збиту білу масу.
Можна перемащувати вафлі, начиняти корзинки і перемащувати пляцки. Зразу маса липка, а як постоїть день-два висихає (залежить від температури, чим тепліше тим скоріше висихає). Не псується, може стояти довго.Вафлями такими можна давати прослойку до торта, як бізе. Замість желатину можна давати для смаку чи кольору желе.Якщо перемащувати коржі то не висихає, я ним Спартак перемащую через шар. На пробу краще брати пів порціі, хватить приблизно перемастити пачку вафель.
Повидаляйте, будь ласка, лишні повідомлення , щось я правила а мені тільки додавало нові повідомлення