Тут виставляємо різні дитячі тортики, окрім Барбі та різних машинок.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
- тортик вирівнювала і картошкою і навіть ганаш робила (вперше))) і без мастики він був рівненький. На сухий ганаш мастика не дуже добре прилягла. А от вимішати добре полінувалася і вистоятися добре не дала. Наступного разу врахую всі зауваження, бо хочеться, щоб тортики були як ваші!!!!
Дуже гарний тортик , він вже також робиться в тебе "візитною карточкою" , як і мішка- дуже гарні і дуже стильні тортики. Мішку з кедами я навіть не коментую , бо ідеально, як завжди. Soni, дивлюсь тортики в тебе сухенькі і гладенькі, наскільки я зрозуміла по остатнім фоткам , нітрішки не мокнуть. Підкажи, будь ласка, в тебе холодильник No Frost а якщо ні- то чи є взагалі в ньому вологість?Вибачаюсь дівчатка, я вже замучила всіх тими питаннями про вологість , але мушу якось вияснити , що то в мене за халепа...
в мене теж "Спайдермен". вага 3кг. всередині снікерс. оздоба ММ. ой намучилась я з ним але дітки були задоволені. не для мене то робота - ліпити фігурки. критика обовязкова.
Тортик гарний, але маленька порада коли робиш такий широкий бантик, то і ті ленточки, що звисають мають бути відповідної ширини, або їх зовсім не потрібно.
Дуже вдячна за пораду. А то бачу, що щось не так,а сама не можу зрозуміти в чому справа.
Галиночка, тортик мені теж сподобався, але щоб наступні були кращі, потрібно прислухатись до порад, які дали дівчата. Молодець, що стараєшся!!jul4uk, як на перший тортик, то дуже навіть гарно, вирівняний добре, все рівненько.
дивлюсь тортики в тебе сухенькі і гладенькі, наскільки я зрозуміла по остатнім фоткам , нітрішки не мокнуть.
Я щиро вдячна за похвалу, а на рахунок сухості, то я не ставлю тортики в холодильник. я роблю їх вночі а зранку віддаю, так що вони не встигають розтаяти. а вночі на вулиці холодно то вони стоять на балконі при відкритому вікні навстіж.
я роблю їх вночі а зранку віддаю, так що вони не встигають розтаяти.
я роблю так само, до покриття мастикою торт стоїть в холодильнику, а після покриття в коморі (в півпідвальному приміщенні, у нас там завжди прохолодно), а раніше була така сама проблема : ставила тортик в холодильник, зранку витягувала мокрий
Ще я дадам своїх пять копійок. У мене також була така ж проблема як у Нінок, після холодильника торти пітніли, чоловік сказав, що то конденсат. Нещодавно зявився у мене ще один холодильник (б/в), то я його використовую виключно для зберігання тортів. І ще одне, читала, що galalviv, протирає мастику від пудри спиртом, і я так почала робити (дякую за пораду ). Так от, нарешті я позбулася проблем мокрих тортів.