Тут виставляємо різні дитячі тортики, окрім Барбі та різних машинок.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Ну трохи не вийшов, ну трохи заробив по писку цеглою, ну шо я зроблю ну не вмію я робити лице і всьо.....)))) хоть мене вбийте))) Приймаю критику, дуже сильно з мене не смійтесь))))) Хоча я сама люблю над собою посміятись
Гарний тортик, цікаве рішення для хлопчика, плюсики вже не ставляться завтра повторю - а ангел хороший, іх ліпити нелегко.В мене найтяжче з губами і носом, губи стараюсь ледь відтіняти, а то як сильно , то вони ото зразу такі"засильно яркі". А дротик впихую повність, що тільки кружочок був і доверху вигинаю- так пишу , на всяк випадок, може кому знадобиться
Цитата: Іриска
Виставляю і свій тортик, як пишуть дівчата "нічний". Торт "З кедиками та мішкою
Гарний тортик , а ті нічні, то"вообще... Тортик ніжний , акуратний , колір дуже -дуже приємний.
Виставляю свої нічні творіння. Все-таки 2 торти на один день важкувато. 1. Торт з коляскою на хрестини
В середині ананасовий торт. Вага 2,3 кг. Замовила знайома, та й каже придумай щось на хрестини. Я зробила коляску. А нині віддаю, а вона каже, що хотіла капчики. Мене так ніби кипятком ошпарили. То я мудохалася з тою коляскою, довго вона не могла висохнути, а тут ще на тобі таке "дякую". Але добре , що її дочка і зять задоволені.
Natalyadiva, Тортик гарненький, і з колясочкою мені здається більше підходить на хрестини. Правда не люблю, коли кажуть придумай щось, а потім я хотіла.... Якщо вже щось хотіли, то чого зразу не сказати, ми потім сидимо думаємо, шукаємо. Тому твої почуття розумію і ти добре справилась.
Я зробила коляску. А нині віддаю, а вона каже, що хотіла капчики. Мене так ніби кипятком ошпарили. То я мудохалася з тою коляскою, довго вона не могла висохнути, а тут ще на тобі таке "дякую". Але добре , що її дочка і зять задоволені.
Гарний тортик, колясочка взагалі культурна , треба взяти"на замітку". Неприємно, що таке говорять - а то в нас люди такі, ніц не думають...Губка Боб дуже симпатичний , молодець. Я 2 торти не можу на 1 день , ледь роблю 2 торти на 2-3 дні, чесно , а ще ті ночі, то "капец". Тримайся, а тортики гарні !
Ой не кажи, я нині спала 2 год. Вночі хоть не спиться через ті торти, але легше робити, бо ніхто не мішає. Мені вже настрій піднявся. Забрали Губку Боба, то дитина з мамою такі довольні. Кажуть, що в натурі торт класніший, ніж на фото. Тай добре. А то за цей тиждень 4 торти зробила . Кожен треба виносити, виплекати, я нині вже як вижатий лимон.
Дуже гарний тортик і зроблений "ВІДМІННО"! Феєчка - без слів , прекрасна, личко на 5+ ! Як писали вже дівчатка- очей не відірвати!
Цитата: Natalyadiva
Торт Губка Боб з подарунком
Чудовий Губка Боб, акуратний , кольора дуже подобаються! Веселий вийшов , дуже позитивний, молодець! Вибачайте , дівчатка , не ставила плюсики, бо не заходила чи пропустила такі гарні творіння - я остатні дні з тими тортами і моім малим - то взагалі "потєряна якась... "