Тут виставляємо різні дитячі тортики, окрім Барбі та різних машинок.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Привіт , дівчатка! Наробили ви Красот - "глаз не оторвать".
Цитата: Лорі
Для Владіка
Дуже гарний , акуратний і кольора "в точку"!
Цитата: KotMarta
торт "Маша і ведмідь 1"
- Ну то просто"СКАЗКА" , дуже шикарний тортик, відмінно зроблений. Кольорів небагато- а тортик яскравий , колоритний, ведмідь-ото роботи, а про Машу мовчу взагалі- вона маленька , а роботи капец, озеро - дуже гарно зроблено.Молодець! В мене " для Вероніки" - все як завжди, бісквіт, сирний крем(навіть то швидш суфле я роблю , при нагоді закину в креми)+ персики, ММ, ММ+ ШМ 1:1 , 3 кг. Вічно спішу- то нічого довго не сохло, Жм спасає звичайно в таких випадках , вчора ввечері фігурки робила , а сьогодні вже віддала. В мене остатньо тортики всі якісь на "один манер" , а серединка - то взагалі одна.
Дякую дівчатка за гарні слова, , дякую за + Крем з ананасового соку роблю так- 125г, соку, 125г води, 125г цукру, цукор і воду підігріваю, соком розводжу пакетик пудингу і вливаю в киплячу воду, охолоджую і збиваю поступово з маслом.Масла приблизно 250-300гр.
Цитата: нінок
Дуже гарний , акуратний і кольора "в точку"!
Дякую, твоя ляля також гарнюня, платтячко суперове. KotMarta- Маша і ведмідь- клас....
Дівчатка всім дякую за плюсики та підтримку!Я дуже рада бути разом з вами на цьому форумі- бо моє "життя в декреті" стало значно цікавішим і живішим. Осталось тільки схуднути ... А "про по" ...тортики- Я дивлюсь на ваші, вони мені яскравіші , такі хочу, а я щось ще трошки з тими кольорами боюсь перебрати. То дівчина з двору цей тортик замовляла- то іщоб ненудний , гарний і смачний і т.д., вона кольора десь півгодини думала, а я ій тортики по нету показувала. Цей тортик "в прямому смислі" я завдячую одній людині- це Нетіку , бо вона "спасла мою шкуру" по мастиці своіми порадами - і все вийшло добре . Дуже велике людське дякую тобі, Нетік! І ще подяка Soni за Мк ведмедика, по ньому робила. Я "як завжди займаюсь плагіатом", то там ведмедика, там коврик, тільки дівчинку поміняла -а що робити...