Тут виставляємо різні дитячі тортики, окрім Барбі та різних машинок.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Привіт , дівчаика! В мене знову губка Боб для Настуні- бісквіт , сирний крем +персики , мід мастикою темний ганаш , ММ , 2.5 кг . Саме більше щось просять цей вид торту( серединка ) , то й роблю , навіть легше , бо "рука набита" Щось трохи засильно блистить ( проексперементувала- додала трохи жиру в коричневу мастику , все о.к, але після протирання- засильний блиск , і не висихає , блистить як дзеркало...Більше не буду так робити...
Привіт , дівчатка ! В мене тортик "На хрестини" , то два зразу накупи торти були , аж змучилась. Які молодці наші дівчатка , які вміють по 2-3 зразу , ото трудяги. Мені трохи нелегко ще це все дається, особливо , коли вночі дороблюєш... Про тортик- в мене , як завжди, бісквіт + сирний крем+ персики , ганаш темний зверху, 2.5кг , ММ + ММ з желатиновою напополам . Нічого толком не сохло, не було часу , майже кругом підмішана ЖМ і добре ліпилось .
Тортик для Ангеліни на 1 рочок Білий і шоколадний бісквіт, сирний крем, персик, вишня. Мастика ШМ. Маса торта 3 кг. Вперше робила ведмедика, трохи намучилась з ним (ніколи не любила ліпити з пластиліну, нічого не виходило), але ніби схожий на те, що прислала мама дівчинки.
--------------------
Завжди пам'ятай, що тебе люблять...
то два зразу накупи торти були , аж змучилась. Які молодці наші дівчатка , які вміють по 2-3 зразу
У мене цього разу було 4 торта, 3 на суботу і 1 на неділю зранку, причому 2 машини, які ще не робила і ще й з ведмедем, якого ніколи раніше не ліпила. Але всіх замовників нахиляла до одного складу тортів, щоб хоч у випічці було легше. Ніби справилась. Це при тому, що мій малюк у животику допомагав (йому не подобається шум міксера, стукається і треба робити перерву).
--------------------
Завжди пам'ятай, що тебе люблять...