Тут виставляємо різні дитячі тортики, окрім Барбі та різних машинок.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
то я сама ліпила з марципана , він мякий , можна пару раз поправляти , просто треба привикнути, що з ним акуратно-особо не сохне, весь час мякий. В мене сьогодні Лейла для Софійки ,(строго не судіть ,я з ангіною, ледве зробила....) Та фея Вінкс спочатку була худіша , а я іі"товкла туди -сюди" -то вона погладшала трохи... + мастика пішла трохи крупинками, то навіть не переробляла, бо ні часу , ні сил вже не вистарчало... Як завжди , в мене то саме - класичний бісквіт, сирний крем+персики, 3,2 кг , ММ.
Дівчатка, всім дякую за плюсики і підтримку! У всіх тортики файні , молодці! Я завжди стараюсь при нагоді проглянути і навчитись від вас.
Цитата: Soni
Торт "Тачки для Стасика
Дуже хочу прокоментувати - бо "капєць класний"! Недавно був подібний (чи такий самий), він мені ще тоді дуже сподобався в Soni.А сьогоднішній- ідеальний, такий рівненький , все продумано до дрібниць, дуже подобається ВСЕ . Soni , підкажи ,будь ласка , в машинках- кондитерська картошка? Вибачаюсь , ти певно , на тамтій писала, що картошка- та в мене "з памяттю плохенько" щось...
підкажи ,будь ласка , в машинках- кондитерська картошка
Дівчатка зараз я роблю машинки з самої мастіки. Перше робила з картошки, більше баванини. Але були клієнти які просили зробити з мастіки бо хотіли зберегти машинки от і відтоді роблю тільки з мастіки.
Всім щиро вдячна за похвалу і плюсики в репутацію, так приємно.
нінок, Soni, Лорі, гарні тортики вмене торт"Динозавр для Олежика"мого синочка,трохи боялася що не вийде те шо малий задумав.але вийшло )))був дуже щасливий,то шо лапи передні ,мали мати по два когтя ,а в мене три)))))але нічо ніби вгодила Я вже казала, десь інші діти то машинки,кораблі,а йому тільки динозаврів подавай)))) вага3.5 кг.ванільно-шифоновий бісквіт,шифоновий бісквіт з шоколадом і кавою,карамельнй крем+арахіс,шоколадно заварний крем,молочна мастика.
Красота, майстер свого діла! Паща дуже детально зроблена , суперо - ну як може бути інакше в тебе! Я буду дивитись і старатимусь рівнятись на тебе , молодець!