Тут виставляємо різні дитячі тортики, окрім Барбі та різних машинок.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Всі тортики пречудові. Супер! Навіть немає до чого придертися. В мене запитання, на твоїх тортиках так багато травички, в тебе якась потужна часникодавка? А то я вже третю зламала.
Дуже вдячна за плюсики, похвалу і підтримку усім господинькам!!!!! Чесно кажучи, аж руки трохи опустилися після тих маші і ведмедя)))) Але розумію, що можна і краще, тим більше, що маю неоціненну нагоду вчитися на роботах Майстринь з золотими ручками, які завжди прийдуть на допомогу добрим словом і цінною порадою))))))
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
в тебе якась потужна часникодавка? А то я вже третю зламала.
Та я там знаю чи то часникодавка потужна, чито мої руки))) Насправді мені найкраща була колишня "руска" часникодавака, але я її також зламала! Потім дуже довго не могла підібрати хорошу, перекупляла купу, але всі погані, навть часник не хочуть душити))) А потім знайшла хорошу від "Бергнер", то ніби добре мені служить! Але то ше діло не в часникодавці. а в мастиці, якщо вона мяка. то лізе через любу часникодавку, а якщо затуго замісина, то марно старатись! Дівчата всім дякую за плюсики!!!
Марічко, ти як завжди на висоті А це ще один тортик для мого синочка.... Тортик "Тачки" вага прибл.3,0 в середині комбіновані коржі сирна маса,персики...ШМ..в середині кущиків шоколадні яйця
Дуже гарно, все хочу спитати про мастику молочну, якщо є залишки вона зберігається чи то вже відход, чи можна щось зліпити і підсушити для наступного торта,( дуже хочу спробувати ту мастику)
Цитата: мари4ка
Футбольне поле EURO 2012
Марічко це в тебе якось по новому мячик покритий, не кусочками, дуже гарно, супер
Цитата: мари4ка
Хокейне поле для підняття настрою)))) Посмійтеся трохи з позорного хокеїста Ну невмію я ліпити
Вага 4,5 кг, в середин "Королівський пляцок" - пісочне і бисквітне тісто, вишневі кульки,розове варення, заварний крем на яйцях, в м"ячі шоколадні коржі +заварний крем. оздоба ММ.
Тортик робила за 2 год, перемащувала стиг і все таке, торт робила для куми. їхати не планувала бо захворіла, та після нотацій куми таки зібралась з силами і бігом почала робити, так спішила що забула вирівняти м"яч, ліплю ті шестикутники і думаю чого ж воно таке не рівне , коли до мене доходить що я не вирівняла м"яча, часу на переробляння не було бо таксі вже під"їзджало, тому як могла так поприліплювала. Малий був довальний на відміну від мене , але рада що змогла його потішити. Так що готова на шишки і помідори, але маємо те що маємо.