Моя сестричка витягнула нас до центру погуляти. Мене на обцасах ліпше не уявляти (почувалась Русалонькою), ще й з коляскою і всіма дітьми, але попри то все умудрилась вилізти на Ратушу - враження незабутні, особливо приємно було бачити усміхнені обличчя людей, що піднімались та спускались вузьким дерев'яними сходами:
біля Ратуші нас зустрів Швейк на ровері
потім був дуже довгий підйом сходами, а це - механізм годинника
і дзвоник від того ж годинника - почав бамкати, як тільки вилізли :)
Дівчата, порадьте де можна купити дітям одяг гарний, цікавий.. мені треба курточку зимову старшій і якісь чобітки.. кофтинки там якісь... Ну розкажіть, якісь файні місця А то ми їдемо певно цього тижня.. А завжди їздили на Південний, а там дорогувато))) І ше.. забула хтось мені казав про магазин коло Південного з усілякими паперами, ну професійними всякими, щоб відкритки можна було робити і таке всяке.. ага.. і ше десь була адреса того магазину все для пекаря... не найду вже певно))) Дайте, як не важко, хочу пару форм собі ше купити отих з силіконовими ручками...
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Ми вчора хороший комбінезон купили малій на "Провесні" - біля Нового ЦУМу і Аквапарку. В принципі, на цьому базарі купляю більшість речей - там є класний дядько (іти по головній алеї від вул.кн.Ольги - справа) - там над алеєю є реклама - в нього дуже приємно купляти - сам все привозить, вже відкрив другий магазин, знає асортимент, порадить, одним словом люблю до нього ходити. Хоча деколи ціни можуть бути трохи вищі, ніж в інших - але нам робить знижки, як постійним майже оптовим покупцям. Люблю Сихівський Шувар - там можна щось вибрати. Моя сестричка знає гарний магазин на Краківському - там є фірмовий польський одяг і взуття. Дещо їй замовляю для малої. Магазин для пекарів - ти про той, котрий біля церкви Юра? - там іти по тролейбусних колейках направо(по маршруту 12 тролейбусу) - він на повороті на вул. Шептцьких....
І важко щось порадити.Дуже багато магазинів оббігала (малому шапочку,шарфік,рукавички купляла,ну і собі зимові чоботи).Черевики собі купила на Південному(785грн),в магазинах дууууже дорого від 1000 і вище.Була в Ашані в дитячих магазинах ціни вже надто кусаються!!)Страшно стало!!))Привокзальний мені зовсім не подобається,вибору нема!!!Ну, і шапочку та все решта купила дитині на Південному набір мені обійшовся в 100грн.,а в Антошці,Пелікані,Тигресі найменше 180грн,набір такий обходиться.Взуття для дітей дуже якісне в Антошці,але дорого від 700грн. В маркеті взуття Plato,що на Любінські бачила великий вибір взуття,але
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
Ірка- Шкірка,я 1рік жила біля Аквапарку,часто була на тому базарчику,але щось ніколи,нічого не могла вибрати!!! Треба буде подивитись.Дитина росте постійно чогось треба!!)))Як той магазин називається!??Чи то просто будка у самому базарчику!??
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
Взуття для старших - на вході з протилежного боку направо є будка, там продається "Bona" - як на мене - оптимальний вибір ціна-якість в кросівках. Колись перші зимові високі кросівки малий носив дві зими - я признала, що вони хороші. Тепер якість трохи погіршала (теоретично це канадська фірма, я навіть малому куртку Бона купляла колись - дуже хороша була), але на підростаючу ногу вистачає сходити до наступного розміру .
А одяг - там на алеї, як я писала, є вивіска - дитячий одяг - я не памятаю, який це поворот направо - але точно знаю, що це до роздвоєння рядів. Це магазинчик цілий - для дівчаток великий вибір платтячок-сарафанів, для хлопців - до кольору-до вибору штани, джинси, светри, гольфи і т.д...
Ну а минулого року дві куртки старшим купила на Шуварі - спеціально їздила купити ще одну старшому малому - дуже хороші, на інших базарах таких не бачила - а там в одної жіночки знайшла...
Дівчатка-львів"янки, розкажіть, чи хороший ринок Південний. А то я все ніяк на нього не виберусь. Не знаю, чи варто час тратити. Є там вибір одягу хорошого і дорожчого?