Львів - надзвичайно гарне місто. Завжди як приїжджаю до батьків, хоч на день вириваюсь у Львів, щоб надихАтись його древністю. Але жити у Львові, мені здається, нелегко. Тяжко, коли в місті нема метро і постійні проблеми з водою.
Львів - надзвичайно гарне місто. Завжди як приїжджаю до батьків, хоч на день вириваюсь у Львів, щоб надихАтись його древністю. Але жити у Львові, мені здається, нелегко. Тяжко, коли в місті нема метро і постійні проблеми з водою.
Нууу!то хто як звик!Мені живеться дуже файно у Львові!Це місто де вулички пахнуть кавою...
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Я також обожнюю своє рідне місто, це моя вічна любов У вересні у нас гостювала моя троюрідна сестра з чоловіком (вони народились в іншій країні) - то вони не хотіли їхати додому, так сильно їм сподобався Львів
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
Львів - це чудо, звичайно. Мій чоловік по роботі часто їздить у Європу (Прага, Рим, Мілан, Лондон, Мюнхен і т. д.). Так от, він вважає Львів мало не найгарнішим європейським містом. Хто б міг чекати такої високої оцінки від корінного москвича і москаля)))) І Львів дійсно пахне кавою. Але жити я б хотіла в Дрогобичі - дуже люблю це місто, гарне, маленьке, затишне.