Привіт усім!
Не можу не написати пару слів про Львівські сніданки - цілий тиждень пробігом по парку Франка бачила рекламу - Лімо запрошує на сніданки, ще бачила поскладані купками палети, зібрані у форми диванів-шезлонгів, одним словом, я чекала суботи... І не прогадала - до кінця літа що вихідних в парку Франка з 10 до 16.00 усіх запрошують на сніданки - там просто море всього - сьогодні я бачила йогу на килимках на травичці, для молоді - танцювальне МК, батькам розказували і показували, як фотографувати діток, можна взяти безкоштовно в оренду спортивне спорядження - кола, бадмінтон, м'ячі і т.д.
Найбільше виграють діти - сьогодні була з двома (похресницею і своєю малою) - то вони ледь встигали перебігати з місця на місце - були на творчих МК від бейбі клубу, потім рухливі ігри з феєю, потім малювання, далі - розмальовки від Родинної ковбаски (де дітками роздають подарунки).
Я собі вмостилася на палеті (пильнувала речі і творчі вироби дітей, які мені приносили на зберігання і досихання
), випила величезну шклянку (400мл) льодяної кави, познайомилася і порозмовляла з однією з організаторів цього свята - Лесею, одним словом - позитивні емоції зашкалюють - тому всі, хто в ці спекотні дні ще у Львові - приходьте вранці у вихідні до парку Франка - не пошкодуєте!!!
Ой, зовсім забула - там була жива музика!!!! Я з величезним задоволенням послухала джаз, а коли вже збиралися виходити з парку, то ми побачили, що музиканти відійшли перепочити, а малі діти сіли за інструменти і пробували свої сили у музиці - хлопчику на барабанах (років семи) це вдавалося!!!
Ще будуть МК від Сверлика - гравіювання по шклу - кожен зможе зробити надпис на прозорій шклянці чи горняткові, фестиваль вуличних музиків і ще море всього іншого, не менш цікавого!!!
Між іншим, поки сиділа і роздивлялася - згадувала наші зустрічі - тут було би непогано побачитися і зайняти усіх (дітей, татів), ще й самим спокійно посидіти - поговорити.
А ще тут можна продавати свої страви - що й будуть робити дівчата зі спільноти Рецепти файних господинь на Фейсбуці. Пропозиція долучатися усім бажаючим і творчим господиням - дійсна до кінця літа!