Мені подобається Південний!))Зараз всюди дорого! Життя таке,що поробиш!
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
Я згодна з uliana_y на рахунок Південного зараз усюди ціни кусаються , я в Ашані малому курточку гарну приглянула, вчора була в Антошці в центрі то там взагалі ціни дуже високі , на Краківському теж можна гарні польські речі купити там є декілька будок,можна на галицькому перехресті глянути я там також хороші речі бачила!А ще чула про хороший магазин на вулиці Валовій , там десь є фабрика де шиють якісні речі на Данію і там можна купити речі по ціні виробника я правда там не була тільки знайома розказувала!
До речі... на рахунок Південного. Курточка там така як в моєї меншої малої коштує 420 грн. А свекруха моя купила її тижня два назад в Бориславі за 290 грн. Ціни - дивина якась. Куртка точно така.
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Абсолютно не дивина - джинси на малого на Південному тієї ж фірми і моделі були вдічі дорожчі - там накрутка така, що на одну продану річ можна день вижити...
Тому й не люблю Південного, хіба в понеділок - гуляти з коляскою .
В районних центрах,завжди ,дешевше!!В Стрию відкрили дуже гарний магазин здається "Мамина радість",біля костелу,7 школи.Товари тільки польського виробництва.Сестра малі шапочку купляла,ну,дуууже гарна).А сусідка малим курточки на 2 і 5 років прооосто шикарні ,але ціни не питала!!
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
В минулу суботу була у Львові. Вражень багато: ...віхола в дорозі.. шоколад смачнющий... оперний театер -казковий... вшановування жерт голодомору... часу мало... Фото виставляли уже багато, тому я декілька [attachm ent=15341]
--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш