Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 МК риба фарширована, спеціально для Ластівки
Подоляночка
17 лютого 2012 12:31
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
Одного разу одна жінка пообіцяла іншій жінці МК по підготовці риби до фарширування. Обіцяного завжди три роки чекають, але в нашому випадку ми обмежилися трьома місяцями!
Отже, спеціально для Ластівки - МК по рибі фаршированій.
Велике спасибі моїй мамі, яка по приказці "або ви мамо ідіть в ліс по дрова, а я буду дома, або я буду дома, а ви ідіть в ліс" таки згодилася не фотографувати, а розбирати рибу. Бо фотоапарат і вона - то різні речі і причому несумісні. Пришлося мені взяти вогонь і фотик на себе.
Перейти на початок сторінки
Ярка
14 березня 2012 16:20
Повідомлення #31


Молода господинька
  • 34

Репутація: 279
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 286
Реєстрація: 15.03.2011

ICQ:--

Бали: 1037
Цитата: Подоляночка
А чого ж ти її зашивала?
в нас ще знаєш що - мацю дають!!! Вона теж діє як манка, тільки після неї пухка рибка!!!

А ви не зашиваєте?Я теж завжди зашивала,ніколи не думала,що можна так пекти.Дякую за ідею.А що таке маця?
Перейти на початок сторінки
Подоляночка
14 березня 2012 17:40
Повідомлення #32


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
Маця - то єврейська пасха - такі пісні пластинки, як буду мати, то сфоткаю. А я ніколи не зашиваю.
Перейти на початок сторінки
Ярка
14 березня 2012 18:14
Повідомлення #33


Молода господинька
  • 34

Репутація: 279
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 286
Реєстрація: 15.03.2011

ICQ:--

Бали: 1037
Цитата: Подоляночка
Маця - то єврейська пасха - такі пісні пластинки, як буду мати, то сфоткаю. А я ніколи не зашиваю.

Дякую за відповідь :3fb:
Перейти на початок сторінки
oksenya75
14 березня 2012 18:26
Повідомлення #34


Файна господиня
  • 51

Репутація: 303
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 619
Реєстрація: 23.09.2010

ICQ:--

Бали: 1381
А я зразу подумала, що то про мацу річ))) Цікаво хоч раз її попробувати. У нас в Москві є спец.магазини, де все кошерне, і мацу з Ізраїлю возять. Але я туди точно не піду)))

Фарширована риба - то для мене щось з розряду от"кутюр в кулінарії)))
Перейти на початок сторінки
Подоляночка
14 березня 2012 19:46
Повідомлення #35


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
oksenya75,
От де -де, а в Москві точно нема чого встидатися. Я бкупила!!! а яка вона добра парена молоком!!!! ЦЬМАКОТА!!!
Перейти на початок сторінки
Klybnichka
14 березня 2012 20:17
Повідомлення #36


Молода господинька
  • 34

Репутація: 474
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 273
Реєстрація: 20.04.2011

ICQ:--

Бали: 1481
Цитата: Подоляночка
Така славна!!!

Дуже дякую! :a0a: Завдяки Вашому МК ризикнула навчитися, бо раніше думала, що то тільки супергосподині рибу фарширують. Фарширована риба - для мене - був "вищий пілотаж" в кулінарії.
Цитата: Подоляночка
А чого ж ти її зашивала?

Боялася, щоб вона мені не розлізлася - та й зашила. Нитка потім легко виймається. Мені, тільки, не дуже сподобалося, що низ риби був червоний. Це від буряка. На другий раз - на картоплю поставлю.
Перейти на початок сторінки
Подоляночка
9 квітня 2012 21:26
Повідомлення #37


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
Цитата: Klybnichka
На другий раз - на картоплю поставлю

Поки тобі риба спечеться, то картофля згорить. Того на буряк і ставлю, бо він довго готується сам по собі.
Перейти на початок сторінки
Наталюня
2 травня 2015 18:37
Повідомлення #38


Молода господинька
  • 34

Репутація: 38
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 125
Реєстрація: 24.01.2015

ICQ:--

Бали: 662
Подоляночка, дякую за такий хороший МК! a0a Я трохи поначитувалась порад в цій темці, і завдяки тим порадам цього року нарешті освоїла фаршировану рибку))
Вже три рази робила, правда трохи по-іншому, ніж тут описано. Розрізаю біля голови десь на 2/3, а запікаю в рукаві 35 хв.
ось фото щуки, яку смакували на Великдень:
Перейти на початок сторінки
Подоляночка
3 травня 2015 20:31
Повідомлення #39


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
Наталюня,
Оце риба!!!!!!!!!!!!!!! Я так не прикрашаю, бо лінуюся дуже!!!!
Молодець, нічого не скажеш
Перейти на початок сторінки
Наталюня
4 травня 2015 09:10
Повідомлення #40


Молода господинька
  • 34

Репутація: 38
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 125
Реєстрація: 24.01.2015

ICQ:--

Бали: 662
Подоляночка, дякую!!! :) Я старалась)) Як перший раз робила рибку, то теж не прикрашала. Так зїли, тішилася з того, що получилась смачна і різалась добре. А ця - то вже для гостів, захотілось, щоб не тільки смачно було, я ще й якось так з лимончиками і всіма прибамбасами))) Ще от тільки залишилось якесь блюдо нормальне прикупити для тої рибки, а то я спочатку зробила, а потім виявилось, що її нема в чому подавати)))))
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 29 квітня 2024 05:58

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 22
Гостей: 18
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100