Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 МК риба фарширована, спеціально для Ластівки
Подоляночка
17 лютого 2012 12:31
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
Одного разу одна жінка пообіцяла іншій жінці МК по підготовці риби до фарширування. Обіцяного завжди три роки чекають, але в нашому випадку ми обмежилися трьома місяцями!
Отже, спеціально для Ластівки - МК по рибі фаршированій.
Велике спасибі моїй мамі, яка по приказці "або ви мамо ідіть в ліс по дрова, а я буду дома, або я буду дома, а ви ідіть в ліс" таки згодилася не фотографувати, а розбирати рибу. Бо фотоапарат і вона - то різні речі і причому несумісні. Пришлося мені взяти вогонь і фотик на себе.
Перейти на початок сторінки
KotMarta
17 лютого 2012 22:16
Повідомлення #21


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1203
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 680
Реєстрація: 25.11.2010

ICQ:--

Бали: 3008
Дуже гарний МК, я не знала, шо рибу потрібно складати на буряки, а як вариться -- на бульбу. Це для мене відкриття...А ще я бачу , що риба залита тільки на половину водою, це так має бути ?
Перейти на початок сторінки
Ксенічка
17 лютого 2012 22:18
Повідомлення #22


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1068
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3209
Реєстрація: 18.10.2011

ICQ:--

Бали: 1656
[attachment=36991 :a0a:
Перейти на початок сторінки
ІНЕСА
17 лютого 2012 22:52
Повідомлення #23


Файна господиня
  • 51

Репутація: 184
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 731
Реєстрація: 14.10.2009

ICQ:--

Бали: 453
Цитата: Подоляночка
Заливна риба:
до миски наливаємо холодну воду в кількості, що не перевищує 1/3 обєму риби+ цибуля сира розрізана навпіл+ сіль, перць+ лавровий лист+ коріандру горошком і перцю чорного і духмяного потрошки. варимо до готовності.

Дуже вдячна за МК.А варити до готовності то скільки часу?Кришкою накривати треба? І чи рибний бульйон проготовить рибу ,та що не покрита водою? :no:
Перейти на початок сторінки
Марія Митник
17 лютого 2012 23:57
Повідомлення #24


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Кондитер
Повідомлень: 654
Реєстрація: 18.04.2010

ICQ:--

Бали: 2041
Подоляночко,Велике спасибі МК рибки.
Перейти на початок сторінки
Ластівка
18 лютого 2012 08:11
Повідомлення #25


Голова профкому
  • 51

Репутація: 916
Група: Модератор
Повідомлень: 1839
Реєстрація: 27.04.2010

ICQ:--

Бали: 2171
Вибачте, що трохи не в тему, але так тішить око оте: спеціально для Ластівки - капець просто :wink:

--------------------
Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу
Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу
і мудрість відрізнити одне від другого
Перейти на початок сторінки
Подоляночка
28 лютого 2012 20:15
Повідомлення #26


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
Цитата: KotMarta
А ще я бачу , що риба залита тільки на половину водою, це так має бути ?

Так, так і має бути, за технологією риба не вариться, а припускається в невеликій кількісті рідини - в нашому випадкі 1/3 обєму риби.
Перейти на початок сторінки
Подоляночка
28 лютого 2012 20:19
Повідомлення #27


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
Цитата: KotMarta
А ще я бачу , що риба залита тільки на половину водою, це так має бути ?

Так, так і має бути, за технологією риба не вариться, а припускається в невеликій кількісті рідини - в нашому випадкі 1/3 обєму риби.

Цитата: ІНЕСА
А варити до готовності то скільки часу?


Готовність риби перевіряється так - при проколюванні з риби має витікати прозорий сік.

Цитата: ІНЕСА
Кришкою накривати треба? І чи рибний бульйон проготовить рибу ,та що не покрита водою?



Так, я накриваю кришкою - і бульйон не випаровується і риба краще проходить.
Перейти на початок сторінки
Подоляночка
28 лютого 2012 20:22
Повідомлення #28


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
ДІВЧАТА!!!!!
Всі дякую за похвалу та плюсики.
Перейти на початок сторінки
Klybnichka
6 березня 2012 13:00
Повідомлення #29


Молода господинька
  • 34

Репутація: 474
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 273
Реєстрація: 20.04.2011

ICQ:--

Бали: 1481
Подоляночка,
Дуже дякую за чудовий МК! Фарширувала рибу перший раз. Додала до фаршу 2 ложки манки і зашивала рибу перед тим, як пекти. Ось - моя рибка!
Перейти на початок сторінки
Подоляночка
14 березня 2012 16:15
Повідомлення #30


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
Klybnichka,

Така славна!!!
Так, манку дають, але я не даю, щоб не була крута. А чого ж ти її зашивала?
в нас ще знаєш що - мацю дають!!! Вона теж діє як манка, тільки після неї пухка рибка!!!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 18:59

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 147
Гостей: 125
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100