Одного разу одна жінка пообіцяла іншій жінці МК по підготовці риби до фарширування. Обіцяного завжди три роки чекають, але в нашому випадку ми обмежилися трьома місяцями! Отже, спеціально для Ластівки - МК по рибі фаршированій. Велике спасибі моїй мамі, яка по приказці "або ви мамо ідіть в ліс по дрова, а я буду дома, або я буду дома, а ви ідіть в ліс" таки згодилася не фотографувати, а розбирати рибу. Бо фотоапарат і вона - то різні речі і причому несумісні. Пришлося мені взяти вогонь і фотик на себе.
Подоляночка, спасибі за МК особливо пригодиться як правильно здирати шкірку, фаршировану рибу я роблю тільки раз на рік, на Чесного Хреста тоді у нас празник, а от заливну ще непрорбувала, буде привід трошка урізноманітнити меню, ще раз спасибі, все дуже ясно і доступно пояснено!
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
щира подяка за детальне і покрокове приготування. Особливий уклін від мене мамці за поміч. Для мене саме важке оте знімання шкіри. Воно завжди закінчується файною смаженою рибою кавалками
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого