Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 МК риба фарширована, спеціально для Ластівки
Подоляночка
17 лютого 2012 12:31
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
Одного разу одна жінка пообіцяла іншій жінці МК по підготовці риби до фарширування. Обіцяного завжди три роки чекають, але в нашому випадку ми обмежилися трьома місяцями!
Отже, спеціально для Ластівки - МК по рибі фаршированій.
Велике спасибі моїй мамі, яка по приказці "або ви мамо ідіть в ліс по дрова, а я буду дома, або я буду дома, а ви ідіть в ліс" таки згодилася не фотографувати, а розбирати рибу. Бо фотоапарат і вона - то різні речі і причому несумісні. Пришлося мені взяти вогонь і фотик на себе.
Перейти на початок сторінки
наталька
17 лютого 2012 14:02
Повідомлення #11


Файна господиня
  • 51

Репутація: 726
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1454
Реєстрація: 14.09.2011

ICQ:--

Бали: 1801
Подоляночка,
спасибі за МК особливо пригодиться як правильно здирати шкірку, фаршировану рибу я роблю тільки раз на рік, на Чесного Хреста тоді у нас празник, а от заливну ще непрорбувала, буде привід трошка урізноманітнити меню, ще раз спасибі, все дуже ясно і доступно пояснено! :a0a:

--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка.
Коко Шанель
Перейти на початок сторінки
Soni
17 лютого 2012 14:16
Повідомлення #12


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Подоляночка

Чудовий МК :winked: , я теж люблю фарширувати рибку, товстолобика. Але я не розрізаю риби, я знімаю шкуру чулком, але відрізаю голову, яку потім пришиваю :smile:
Перейти на початок сторінки
Подоляночка
17 лютого 2012 15:43
Повідомлення #13


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
наталька,
Soni,
Перейти на початок сторінки
natalliyas
17 лютого 2012 15:55
Повідомлення #14


Файна господиня
  • 51

Репутація: 213
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 28.06.2011

ICQ:--

Бали: 923
Супер, дуже гарно все пояснено дякую.

--------------------
У щасливі хвилини - ХВАЛИ БОГА, у скрутні хвилини - ШУКАЙ БОГА, у тихі хвилини - ПОКЛОНЯЙСЯ БОГОВІ, у хвилини болю - ДОВІРЯЙСЯ БОГОВІ, кожну хвилину - ДЯКУЙ БОГОВІ!
Перейти на початок сторінки
Ludka
17 лютого 2012 16:11
Повідомлення #15


Файна господиня
  • 51

Репутація: 264
Група: Кондитер
Повідомлень: 767
Реєстрація: 4.11.2011

ICQ:--

Бали: 658
Подоляночка,
Дякую. Тепер гріх не робити рибу, відмазки вже немає. :feel:
Перейти на початок сторінки
Подоляночка
17 лютого 2012 16:23
Повідомлення #16


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
natalliyas,
Костя Люда,
Перейти на початок сторінки
Ластівка
17 лютого 2012 21:03
Повідомлення #17


Голова профкому
  • 51

Репутація: 916
Група: Модератор
Повідомлень: 1839
Реєстрація: 27.04.2010

ICQ:--

Бали: 2171
щира подяка за детальне і покрокове приготування. Особливий уклін від мене мамці за поміч. Для мене саме важке оте знімання шкіри. Воно завжди закінчується файною смаженою рибою кавалками

--------------------
Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу
Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу
і мудрість відрізнити одне від другого
Перейти на початок сторінки
Подоляночка
17 лютого 2012 21:43
Повідомлення #18


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
Цитата: Ластівка
важке оте знімання шкіри. Воно завжди закінчується файною смаженою рибою кавалками


:lol: ми теж багато такої риби переїли!!!
Перейти на початок сторінки
Подоляночка
17 лютого 2012 21:49
Повідомлення #19


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
Цитата: Ластівка
щира подяка за детальне і покрокове приготування. Особливий уклін від мене мамці за поміч.


Щире вам подільське "на здоровя" і гречне спасибі за похвалу і плюсики в великій кількості!!!



А мамі передам.
Каже " ага дякую"
Перейти на початок сторінки
LiLu
Живу...Готую... Люблю ...)
17 лютого 2012 22:13
Повідомлення #20


Одна така...
  • 51

Репутація: 730
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1225
Реєстрація: 19.08.2010

ICQ:--

Бали: 1275
Цитата: Подоляночка
ми теж багато такої риби переїли!!!

Цитата: Ластівка
. Воно завжди закінчується файною смаженою рибою кавалками

я от як фарширувала ,то все вийшло з першого разу! :smile:

--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




3 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 3)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 19:06

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 174
Гостей: 150
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100